Ny favvoserie

Dagen har tillbringats i sängen, jag har druckit mängder av té och ätit frukt. Till lunch blev det en fiskgratäng uppvärmd i ugnen. Så rolig har min torsdag varit. Däremot så hittade vi en ny serie, ”Breakout kings” på Netflix. Handlar om ett gäng förbrytare som får möjlighet att korta ner deras egna straff om de hjälper polisen att hitta andra brottslingar. Varje avsnitt är en ny skurk. Det är spännande storys och man sitter (ligger) som på nålar hela avsnittet igenom, rekommenderas!

break_out_kings

blogstats trackingpixel

17 reaktion på “Ny favvoserie

  1. Vad hände med att Spotlife skulle samarbeta med nån slags filmtjänst, Atflick? Var det bara ännu en av alla projekt som sedan rann ut i sanden?

  2. Åh, det låter asbra, dock har jag en helt knäpp grejj när det gäller vad jag kollar på på tv. Antingen superdupertjejiga program, eller irl kriminalserier, t.ex brottsplats usa på tv4 fakta, spännande!

  3. Har du sett Netflix serien Orange is the new black? jag är helt hooked, har 2 avsnitt kvar. Handlar om en tjej som har allt och socialt anpassad som hamnar i fängelse. Otroligt häftiga karaktärer i serien, man bara älskar dom! ska kolla den du nämner sen.

  4. Jag skulle rekommendera Lie to me på netflix.
    Jag gillar sådana serier med flera olika händelser som går parallellt i samma avsnitt och särskilt när det handlar om att kunna läsa av människor.

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>