Tidig morgon

Imorse klev jag upp klockan sex för att hinna med allt som står på dagens schema. Från sju-tiden igår på kvällen tills nu på morgonen har det trillat in nästan 200 mail som är olästa. Förstår ni att jag inte klarar mig utan min assistent? Men trots det är det svårt att ha möjligheten att svara på allt. Nu blir det en kopp te, en stor frukost och lite korrläsning. Christian sover till nio-tio minst så han vill inte gå ut än.

Är väldigt nöjd med min Nokia Lumia920 med Windows8. Smart och jag kan skräddarsy den efter mitt liv.

blogstats trackingpixel

23 reaktion på “Tidig morgon

 1. Ska genast be min chef om en egen assistent pga av jag får så många mail! Haha, du måste skämta? Du skulle inte överleva länge ute i det riktiga arbetslivet…

  • Kära du det är ju du som är ”assistent” åt din chef…. antar att företaget där du jobbar inte är ditt. Du behöver bara tänka på mejl, medan Isabella har några företag att tänka på. Ryck upp dig och va lite positiv, surtant! Jag blev också en surtant av att läsa vad du skriver.

   • Läste du genom det du skrev innan du skickade iväg den? Tror du kommentatören enbart sitter och tittar på mejl? Kom igen…

 2. Det har varit tyst om din sponsrade mobiltelefon ett tag så det är bara naturligt att det dyker upp ett lovord nu som en blixt från en klar himmel.
  Kanske du fick ett mail från Nokia där de undrade varför de inte fått den reklam i bloggen som ni kom överens om?
  Sponsrade inlägg känns igen på att de saknar sammanhang med bloggens innehåll i övrigt och på att de består av uppskattande omdömen men inget negativt.

  • Man hoppas att skatteverket har koll på denna blogg, vore bra för skattemoralen om några skattesmitare åkte dit.
   Set är inte bra att fjortisar tror det är ok att mygla med skatten.
   Sedan får man hoppas att Konsumentverket har ögonen med sig då hon uppenbarligen bryter mot marknadsföringslagen också.

  • Men det Isabella inte berättar är att de flesta mail hon får är spam – t ex erbjudanden om billig Viagra och penisförlängning, erbjudanden om att investera i indiska kondomer osv.
   Assistentens jobb är att sålla bort alla spam och vidarebefordra övriga mail till Isabella. Dessa är till stor del önskemål om Isabellas autograf, frågor om vad hon använder mot acne och snuskiga förslag från pubertala ynglingar – de senare brukar Isabella uppskatta för att de vittnar om hennes attraktionskraft på andra män än Odd.

 3. Vem fan får inte mailen full med spam varje dag? Tror bestämt jag får anställa en assistent som kan radera alla spam, det är lite jobbigt att själv trycka på delete.

  Shit alltså, dagens fjortisar är verkligen ynkliga.

 4. Alltså…det här eviga mantrat från dig att du går upp klockan 6. det gör massor av människor varje dag., varför vill du framhäva det som märkvärdigt eller ”duktigt”? du nämner titt som ätt.detta…vad vill du ha sagt ? Massa människor har även arbete som börjar klockan sex…

 5. Bella! Ska du på Våga Vara Egen 2013? Jag ställde upp förra året när jag gick i tvåan men i år ska jag dit för att hejja på min kille och massa vänner! Mitt UF blev fjärde bästa förra året och jag älskar allt som har med entreprenörskap att göra, det är så himla peppande.

  Kram

 6. Bella – vill bara säga att jag blir så ledsen när jag läser många av kommentarerna du får. Och sen hade man en diskussion om näthat för ett litet tag sen… Folk glömmer fort. Stå på dig och ha en fin dag! <3

  • Alltså vad yrar du om?? näthat är ju nåt helt annat,tex mordhot hon fått,menar du att det är samma sak som elaka kommentarer här? tklart inte är det ju snällt om nån skriver kränkande om hennes utseende men inte fan är det i kategorin näthat !

   • Att sitta och skriva kränkande kommentarer är likvärdigt med mobbing.
    Det är inte ok IRL och det är inte ok på nätet!
    Jag skulle vilja kalla det näthat eftersom kommentarerna enbart skrivs för att trycka ner och skada en person.

 7. hej! jag frågade tidigare och det skulle vara till sån hjälp, jag har också en nokia lumia, men hur sparar på bilden ( printa eller vad man nu kallar det) skulle vara så till hjälp om någon vet hur man gör eller om du vill berätta! :)

  • Hej Lovisa!

   Det är jättelätt! Tryck på windowsknappen (hemknappen i mitten) och låsknappen på sidan samtidigt så sparas en skärmbild!

 8. Pingback: Prominent Swedish blogger Blondinbella enjoys the Windows Phone experience | allcom.se

 9. Pingback: Prominent Swedish blogger Blondinbella enjoys the Windows Phone experience | RSS Reader

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>