Svart&Vit

Jag har haft en riktigt bra dag idag, hade Spotlifemöte under lunchen och pratade om allt som sker i företaget. Cimon tog även några bilder på mig för att han tycker att mina egna bilder har dålig kvalité. Sedan gick VJ1890 ut med på Aktietorget att jag kommer väljas in i styrelsen, känns otroligt spännande och blir glad av deras förtroende.

Kappa från Cubus, väska Chanel, kjol Mayla, blus H&M och skor Top shop.

blogstats trackingpixel

40 reaktion på “Svart&Vit

 1. Brukar inte kommentera folks utseende/kläder av ren princip men kunde inte hålla mig. Sjukt snygg kappa!

 2. Jag måste bara få säga att jag tycker att du är så vacker och du klär dig alltid så snyggt! Vill också passa på att säga att du är en så stor förebild för mig, din bok egoboost hjälpte verkligen mig mycket med mitt självförtroende! Ville bara tacka dig så hemskt mycket!

 3. Håller med många ovanstående här! Galet fin kappa! Och du ser verkligen grymt snygg ut idag! 😀 Du kanske borde fortsätta & använda Cimon som fotograf, han fick till galet fina bilder! Han får gärna komma förbi & fota mig om han har vägarna förbi NYC!!

  Kika gärna in min blogg om mitt liv i New York! massor med bilder! Resor, shopping, uteliv, sights, tävlingar mm!

  http://www.sohohousewife.com

  Kramar från SoHo!

 4. Jättekul verkligen och grattis! Du ser verkligen supersnygg ut!

  Ville också bara säga att bilderna verkligen är jättesnygga också, det vore härligt om du kunde börja ta sådana här bilder lite oftare. Bättre kvalitet på bilderna ger verkligen en stor skillnad.

  Kram

 5. Väldigt snygg out-fit måste jag säga. Passar dig på pricken! Har tagit mig tid att läsa din bok och när jag väl satte mig ner och började så läste jag ut den på 3 dagar. Så fort jag har tid över tog jag fram den 😀
  Vill tacka för det fina tipsen och det du delat med dig av. Du visar verkligen ett praktexempel på hur man ska vara sig själv och för att trivas med det. Jag kände igen mig i saker du skrev och de tips som du gav ska jag absolut ge ett försök!
  Hälsningar från mig.

 6. Hej! 😃

  Vad roligt att du haft en bra dag! Jag mår själv lite bättre av att höra att andra mår bra, det får mig att vilja göra det bästa av min dag. Du är sådan stor inspiration! Jag mår bra av att läsa din blogg❤

 7. Snyggt!! :) Men appropå mobilen som man ser där i handen på dig, skulle du kunna ge en recension på den?? Funderar på att skaffa en sån nämligen!

 8. Jag vill fortsätta läsa din blogg men det är skitstörigt när den där reklamen dyker upp framför texten. Svårt att klicka bort den när man läser i mobilen. Visst du tjänst ju pengar på det men jag pallar inte läsa när det ska vara så krångligt.

 9. Men jäklar vad den outfiten var snygg på dig! Brukar försöka kommentera andra saker än utseende för att lägga fokus på insidan, men nu var jag tvungen. Kan ju dock peta in att du är svincool som visar tjejer att det går att ta för sig, så vi får med den biten också 😉

 10. Pingback: Svart&Vit | FashionNytt | Kläder, mode och tips från svenska toppbloggare!

 11. Hej Bella! Jag vann ditt guldarmband i din tävling på din fb sida. När jag fick hem det visade det sej att det tyvärr är för stort för mej så nu säljer jag det. Tänkte om du ville skriva det i din blogg så tjejerna/killarna vet det. Dom kan ju spara 300 kronor för jag vill inte att det bara ska ligga här hemma, det är alldeles för fint för det :)
  Är det någon som vill köpa det är de bara maila mej på angeline.karlsson@yahoo.se

 12. Pingback: Kan Blondinbella klara av en styrelsepost? | Jag klurar.se

 13. Håller med om att du inte har bästa kvaliten i bilderna på bloggen, men å andra sidan kan ju inte alla vara intresserade av fotografering.
  Snygg outfit, men skulle vara såååå kul att se dej i lite FÄRG! Mycket svart,vitt och bege…
  Ha de gött!

 14. Pingback: Bloggaren, entreprenören och före detta chefredaktören Isabella "Blondinbella" Löwengrip föreslås ta plats i styrelsen i smyckesföretaget VJ since 1890.

 15. Pingback: Prominent Swedish blogger Blondinbella enjoys the Windows Phone experience | allcom.se

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>