Airfloss

Som ni vet så har CDON en kampanj som heter ”Pimp my Crib” det innebär att vi får testa en massa produkter och recensera dom. En grej som jag aldrig trodde att jag skulle använda, men som nu är min favorit är – Airfloss. Istället för tandtråd. Jag är en person som lägger flera minuter på mina tänder varje dag. Alltid tandtråd, borsta länge, tungskrapa och skölja med fluor. Den här fungerar som en tandtråd fast mycket mycketbättre. Du placerar munstycket mellan tänderna och trycker på knappen, då sprutar vatten och luft i mellan. Jag har visdomständer på väg längst bak så jag behöver vekligen hålla rent där och då fungerar den här mycket bättre. Hur som helst, stort plus för denna produkt.

 

Philips Airfloss, den hittar ni här

 

blogstats trackingpixel

20 reaktion på “Airfloss

  • Om det finns någon från CDON som läser detta så vill jag bara säga att jag tidigare vart kund hos er men har nu lämnat tillbaka alla julklappar jag köpt hos er. Jag har vart en trogen kund hos er i minst 5 år.
   Hoppas ni mister fler kunder än mig.
   Ni känns sämre än TV-shop och ni uppmanar till skattesmitning.

  • Haha, vart är ditt tandläkar legitimation?

   Jag använder själv produkten och tackar min tandläkare för den bästa rekommendationen någonsin!!!

   Kul att du också gillar den Isabella

 1. Vi är tre stycken gymnasieelever i Växjö. Vi har som projektarbete valt att skriva en egen låt och göra en video till denna. Detta gör vi för att hjälpa Rädda Barnens organisation, så att dem kan hjälpa utsatta barn. Vi undrar om du vill hjälpa oss att sprida denna video på bloggen eller annat för att fler ska kunna bidra till detta. .

  Du kan kolla på videon här:
  http://www.youtube.com/watch?v=zr6PVdtdA7I

  För att bidra så smsar man texten: hjälp100 till 72950 och skänker 100 kronor till Rädda Barnens katastroffond. Detta går att göra till och med den 13 mars 2013.
  Hoppas du vill hjälpa oss med detta och på så sätt bidra till att fler barn kan få en bra framtid!

  Tack på förhand.

 2. Ett tips bara, flour ska man inte skölja med direkt efter att man har borstat tänderna. Det ska man skölja med mitt på dagen för bästa effekt, sa iaf min tandläkare :)

 3. sådana där är ju helt värdelösa! kommer inte åt någonstans. bara det man ser.. det som verkligen behöver bort mellan tänderna kommer inte bort.

 4. Hej Bella! Kul att den fungerar så bra. Min fråga gällande denna ”airfloss” är hur den skulle fungera på någon som lätt får ilningar i tänderna. Jag har själv detta problem och kan lätt få ilningar av att dricka ett riktigt kallt glas vatten, så det vore ju inte optimalt för mig då om denna skulle ge samma effekt, eftersom att båda är vatten 😉
  Ha det bra! 😀

 5. Den är helt värdelös. För det första gör det rätt ont när man sätter den mot tänderna och trycker ifrån, den stöter liksom emot. Sedan blir det ingen märkbar skillnad heller, strålen är alldeles för tjock för att ta sig igenom den lilla springan mellan tänderna. Om man inte var världens gluggar då alltså.

  Jag är väldigt tveksam till att du använder denna dagligen.

 6. Den tandgrejen finns billigare på t ex Webhallen. Du ger oss bara usla ”erbjudanden” Isabella.

  Dessutom, vilka av dina fjortisläsare tror du vill, eller har råd, med en tandborste för nästan 1000 kr?!

 7. Som tandhygienist skulle jag INTE rekommendera air-floss!! Tandtråd rengör mellan tänderna och man ska även rengöra med tandtråden under tandköttskanten, airfloss kan skada tandköttet om man inte använder den rätt!!! Kan tänka mig att airfloss kan användas som ett komplement, men byt för all del INTE ut tandtråden som är det enda som får bort placket mellan tänderna!!
  ”Floss the teeth you want to keep”

 8. Åh nej! Nej nej nej nej. Hur kan du skriva detta på din blogg som har en sådan stor mängd läsare. Neeeeeeeeej!

  TANDTRÅD är det som rengör bäst mellan tänderna. Kan dock förstå dig Isabella om att det är svårt att nå sina visdomständer, men då underlättar tandtråd som exempelvis Plackers grip.

  Stort nej till airfloss. (Och som svar på en föregående kommentar så isar rejält för de personer med bland annat blottlagda rotytor)

 9. Alla verkar så vettiga här vad man skall använda och inte. Några pratar om fluor. Någon om annat och den femte om ännu något annat.
  Någon som vet vad fluor kan göra med hjärnan tillslut?
  Forskare hit tack.

 10. INte det minsta bra! Kommer inte åt i närheten av vad tandtråd gör. Jag var hos tandläkaren för ca 3 mån sen och då passade jag på att fråga om just denna. Han sa att d var rena skiten. Fick nämligen hem en sån här som testpilot hos smartson. Men nej…skit. KÖP INTE! Tantråd är 100000 ggr bättre. Jag litar mycket på vad tandläkaren sa till mig med =)

 11. Endast använda airfluss skulle jag inte rekommendera .Jag har provat den och sedan använt infärningstabletter efteråt och den gjorde inte helt rent men som komplement är den bra men använder man inte tandtråd så är det bättre än att inte använda något lite gör den rent iallafall
  .

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>