Min smyckekollektion

Äntligen är min fina smyckekollektion uppe på VJ1890:s webshop. Jag är så kär i mina egna smycken att det är galet. Jag älskar ALLT! Jag har verkligen valt sådant som jag tycker är fint, det som är mig. Och då blir resultatet en rätt klassisk men ändå rätt glammig kollektion, priset ligger mellan 195-1395 kr. Smyckena är producerade i en rätt liten kollektion för att jag vill att man ska känna sig ensam om att bära smycket. Men det kommer fler kollektioner nästa år med nya smycken.

Armand 1395 kr

Armband 1225 kr

Armband 895 kr

Stor cockatail-ring 1199 kr

Festliga örhängen 395 kr

Örhängen 195 kr

Örhängen 295 kr

Halsband 395 kr

Powerring 395 kr

Här hittar ni smyckena! 

blogstats trackingpixel

76 reaktion på “Min smyckekollektion

  • Nej, det är glas och ”silvermetall” och ”guldmetall”. Inget äkta.
   Värt att betänka om man t ex är allergisk, eller inte vill lägga pengar på oäkta smycken. Vill man ha liknande bijouterier finns det mycket billigare på t ex H&M.

 1. Åh så fina saker. Älskar den rosa ringen. Får nog börja skriva en liten önskelista hihi. Tack för en bra blogg. Du är så bra och klok!!!

 2. Läckert!
  Hur kommer du göra när du får barn?
  Är du i princip en sån principdam som kommer att vägra betala 50kronor till klasskassan för att skolan ska vara gratis?

 3. Jag älskar kollektionen men undrar om det kommer komma ut på affären nån gång snart eftersom i hemsidan står det ingenting varken storlek, vad det är material ??

 4. Det står ””guldigt” armband osv, det betyder att det inte är äkta guld. Blev jättebesviken, trodde det skulle vara riktigt guld och silver när det kostar så pass mycket.

 5. Så du har ”valt” ut smyckena och inte designat dom? Känns ju ganska dåligt då. Vem som helst kan peka ut saker ur en katalog. Hade varit roligt lm du faktiskt varit delaktig i formgivandet.

  Kommer ej köpa.

 6. Håller med föregående talare, hur kan du påstå att du SJÄLV designat smyckena? Du har ju kopierat det mesta rakt av från BVLGARI.
  Skulle heller betala lite mer, och få den äkta varan istället.
  Detta är bara överprisat skräp som kommer att färga av sig på huden och i värsta fall ge hudallergi.

  Hoppas du blir stämd av BVLGARI…

  • Det är företaget som marknadsför kollektionen dvs VJ since 1890 Sverige AB (fd Guld Invest Norden AB) som är ansvariga för eventuellt intrång i annans varumärke eller mönsterskydd.
   Jag utgår från att Isabella inte har ”lurat på” VJ1890 sin smyckesdesign utan att hon helt enkelt ställt upp med sitt namn på kollektionen och haft möjlighet att påverka valet av ingående smycken.
   Skulle VJ1890 känna sig lurade av att Isabella förmått dem att marknadsföra ”plagiat” får företaget svårt att hävda att de inte känner till marknaden och därför inte visste att liknande smycken kan finnas sedan tidigare.

 7. 1. VAR har Isabella hävdat att hon DESIGNAT smyckena? Ingenstans.
  2. HUR kan ni på riktigt tro att ni ska få äkta guld för de (helt ordinära) priserna? Vill du ha äkta? Då får du betala minst 15.000kr. Jisses, vad är det för låtsasvärld ni lever i?

   • vad håller ni på med? Blondinbella smygluras hela tiden, liksom alla som ”lyckas” som företagare.. Tydligen det som är företagsam…

  • Nä .. men varför kostar det där otroligt ”snygga”armbandet 1395:-

   Jag tror inte blondinbella har någon speciell kärlek för de där? Inget personligt i smyckena alls.. gud vad hon ljuger.

   • Hon gick ju i god för allt skräp som såldes på Bellashop också. Allt var hennes favoriter som hon älskade!
    Men vad ska hon säga: Får man betalt för att fronta några smycken kan man ju inte precis säga att de är fula och bara skräp. Det skulle liksom vara kontraproduktivt.

  • Smyckena är fina men man kan också få liknande som faktikst är silver eller guld för samma priser som du har.
   Bara för man vill ha ett stelt guldarmband kostar det inte 15000 i en vanlig smyckes butik. Eller en ring i silver, sådana liknande har man ju sett på guldfynd ex.. Visst då är det inte en äkta äkta sten (det kostar 15000, men vem vågar använda den till vardags då?) men det är det inte i Bellas kollektion heller, och inte änns silver.
   Sedan att det inte står strl på ringarna är irriterande..

   Synd för jag tror att det hade nog kunnat gå riktigt bra om du gjort som Kenza till exempel

   • men va fan all gör kopior även H&M och lindex… KOPIOR GÖRS FÖR ATT VI DÖDLIGA SKA KUNNA KÖPA DEM MED. sen är det inte en rakt av kopia, för att inte bli taget som plagiat ska tre saker så som material, färg med mera skilja åt från orginalet.

 8. Jag läser inte den här bloggen så ofta men slås alltid av hur stark och klok den här tjejen är. Bland kommentarerna är det alltid några surkart som verkar extremt provocerade av att hon gör det hon vill i livet och ser till att fixa det. Varför läser man inte en blogg för att få inspiration istället för att använda det som någon klottervägg för missnöje. Är det kul för andra att läsa? Klart man får ha åsikter men här är det ofta så extremt otrevligt och leder ingen vart.

  Jättefina smycken som är upp till var och en att köpa om man vill. Vill man inte så låter man bli. Svårt att fatta? Skulle själv bli ledsen om man skrev nedlåtande saker om något jag verkligen tyckte om, just för att det inte tjänar något till att skriva så mer än med syfte att såra eller att må lite bättre själv. Är livet verkligen så hemskt så att man måste vara otrevlig mot andra?

  Hade Blondinbella skrivit att smyckena kostade 8000 kr hade det också varit fel för då är det för dyrt och ”det kan ju hon skriva som är så framgångsrik.” Lägg av och stötta varann istället kvinnor!

 9. Det viktigaste har du glömt till dina smycken & det är vad dom är gjorda av?? Beskrivning på metall om det är t.e.x silver, framförallt om det är allergitestad metall som kan bäras av alla, vanliga metall smycken har en förmåga att även oxidera & bli gröna både mot kroppen & smycket oxså. Är det garanterat att det inte blir så? Dessutom bör det stå att det är helt vanliga glas stenar. Så Blondinbella, gör om gör rätt!

 10. jag tycker smyckena var rätt fina! :) men kan ni skriva ut vilka material de består av, om de innehåller nickel etc??

  • På vad sätt menar du att en ring för 349 kr ska vara ”äkta”?
   Du menar kanske att den ska vara gjord av något slags metall och inte av plast som en ring som man köper för 5 kr i en tuggummiautomat?

   • Det tjatades mycket här om äkta osv, plugga lite istället, se dig omkring blir någon kanske glad av välvillig omtanke=) Heter det inte ”någon” slags metall?

    • Det heter ”ett slag” och någon/något böjs efter slag och inte efter, som i detta fall, (en) metall.
     Så ”något slags metall” är korrekt svenska.
     Men visst, många skulle säkert skriva ”någon slags metall” och vara nöjda ändå även om det inte är språkligt korrekt.

 11. Gud, nu gör du allt för att få pengar igen. Därför jag blir så himla arg på folk som tjänar pengar utan att göra något. Liksom kolla på smyckena – finns det inte redan EXAKT sådana redan?? Gud, gör något för välgörenhet istället…

  • Hon har vid flera tillfällen deklarerat att hon skänker 10% av sin lön varje månad till välgörenhet. Problemet är väll bara att trobarheten på detta är noll då vi aldrig fått veta till vem eller vart pengarna går.
   Hade det varit sant hade hon garanterat skrivit metervis med inlägg om hur bra hon är som skänker ditt ochh datt till olika ändamål.

   Bara en tidsfråga innan bubblan spricker och skeppet sjunker.

   • Det skulle förvåna mig om Isabella skänker bort något över huvud taget för hon har verkligen profilen av en sniken och närig person som bara bryr sig om sig själv och den allra närmaste omgivningen.
    Möjligen skulle hon stoppa ned en tjuga i Frälsningsarméns gryta om det var några i närheten som kände igen henne och kunde vittna om att hon minsann är en medkännande och generös person!

 12. Vad håller ni på med? Blondinbella smygluras hela tiden, liksom alla som ”lyckas” som företagare… Tydligen det som är företagsam…

 13. Vad folk ska klaga hela tiden! Nog måste det väl finnas vettigare saker att avreagera sig på än några smycken…hör ni inte själva hur dumt det låter?

 14. Smyckena är fina men synd med de förfärliga överpriserna, säljer själv smycken med både guld och silverplätering av bra kvalitet MEN de går ej att jämföra med äkta vara och kan ALDRIG hålla i en evighet som äkta smycken som går att putsa upp. När färgen/pläteringen släpper går de aldrig att rädda, Hoppas du upplyser om att man ej skall bada i klor/havsvatten eller använda starka/feta krämer i kombination med dessa smycken samt ej utsätta dem för solljus upprepade eller längre stunder. De smycken jag säljer kostar max en hundring . Folk kan lätt känna sig lurade annars vilket inte skulle kännas bra för mig iaf :/

 15. Hur kan det vara så himla dyrt när det inte är äkta guld och silver?
  Liksom 1400 spänn för vanlig billig smyckesmetall?!
  LURENDREJERI!

 16. Herregud vad folk gnäller. Alla bloggare plagierar ju stora märken i sina smyckes- och skokollektioner! Och tror ni på riktigt att ni får äkta vara för så lite pengar? Kolla på alla andra överprisade märken hos tex kyssjohanna, där är det mesta också plätterat och oäkta.

 17. Nej, jag tror inte att man får äkta ädelstenar, guld eller silver för dessa priser, men det är lik förbannat sjukt dyrt för att vara vanliga bijouterier av typen som finns på H&M. Verkligen extremt dyrt. Betalar man för varumärket ”Blondinbella” eller vad är det frågan om? Inte ett jättestarkt varumärke liksom…

 18. Kul att få göra en egen smyckeskollektion! :) Dock faller inte denna mig i smaken, ganska tantiga smycken i min mening, men smaken är som baken och tur är väl det :)

 19. Angående din powerring, SUPERFIN, vill verkligen ha den, men jag undrar vad det är för storlek på den? gick in på hemsidan men hittade ingen information. jag har nämligen väldigt tjocka fingrar ..

  • Ja men det är ju ballt att bära Blondinbellas smycken, som Rolex typ, fast billigare 😉

   -Åh, har du nytt armband?
   -ja, det är en Blondinbella…
   -wooow,… lol 😀

 20. Snälla barn och andra blondinbella fans…. Be mamma, pappa och tomten om riktiga julklappar, inte blondinbella-skräp för tusentals kronor. Tycker synd om de föräldrar som nu ska behöva lyssna på tjat om värdelösa bijouterier för pengar som man kan som köpa en jacka för.

 21. ORKA vara så negativa hela tiden, get a life!
  Ni borde nära er på positiva energier istället, livet är för kort för att vara bitter. PEACE!

 22. Hej! Jättefina smycken, verkligen!! Jag tyckte om den rosa ringen jätte mycket och gick in för att beställa den. Men det står ingen storlek? Så jag vet inte om den kommer att passa.. Kan man få mått på smyckena kanske?

 23. Mått på ringen hade kanske varit något? sen vill jag veta vad det är för material om jag ska betala 1400 kr för ett smycket, vill inte du veta det när du handlar?

  Sen står det så här under halsbandet
  What come a round goes around
  Nog för att jag vet att engelska inte är din starka sida men kan inte butiken kontrolläsa?
  Det heter What goes around comes around. A round går man i boxningsringen he he

 24. Den som inte vill köpa, behöver inte. Men kan hålla med om att det kan vara bra om det anges vilken metall och om det är nickeltestat för de som är allergiska. Men ni får nog lugna er lite. Det kommer säkert komma. Kan ju faktiskt hända att de inte hunnit lägga in alla info än om alla hennes produkter i kollektionen. Den rosa ringen gillar vi sjukt mycket i alla fall! /Brudagenten bröllopsplanerare i Norrköping

 25. Jösses…hur i hela friden kan man jämföra HM och ett smycket som dessa?!
  Har ni någon aning om hur många smycken HM gör?? Ni tror inte dom har liiiiiite billigare tillverkning på deras massproducerade smycken??
  Tänk först å skriv sen!
  De är första gången jag är in på denna blogg och de var bara för att titta på dessa fina smycken.
  Jag blev bara så sjukt förbluffad över hur lite folk tänker ibland?!
  Varför tror ni Ikea kan sälja sina möbler så billigt?!
  MASSPRODUKTION = BILLIGT

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>