Föreläsningen idag!

Föreläsningen i Hässleholm på Kulturhuset gick idag jättebra, trevliga arrangörer, glad publik och mycket skratt. Jag var riktigt trött när jag kom dit men jag får alltid ett sådant adrenalin-rus på scen att tröttheten oftast försvinner. Nu är jag på flygplatsen i Kristianstad och ska flyga hem till Stockholm om en timma. Det är helt dött här, var är alla människor egentligen?!

20120507-151623.jpg

Lånade denna bild från Instagram

20120507-151630.jpg

Min härliga publik!

20120507-151705.jpg

.. En öde flygplats, lite läskigt nästan

.. Och en trött jag !

Är stolt över mig själv. Fyra boksigneringar, en paneldebatt, två föreläsningar, fyra städer på fem dagar. Väldigt effektiva dagar och tack alla ni som har kommit och träffat mig!

blogstats trackingpixel

51 reaktion på “Föreläsningen idag!

 1. Härlig föreläsning och verkligen inspirerande!
  Allting du sa om självkänslan gav en verkligen styrka att fortsätta trots allt skitsnack och rykten. :-)

 2. Haha det är alltid helt dött på Everöds flygplats, är nog helt dött i Everöd överhuvudtaget 😛 Hoppas resan hem går bra! :)

 3. Hej Isabella!

  Jag får verkligen ont i magen när jag ser vad Kissie skriver om dig. Vet att du inte tar åt dig av vad hon skriver, men som läsare kan jag ändå ta åt mig för din skull. Hon är så himla elak! Förstår inte hur hon kan sova om nätterna.

  Kramar

  • jag gillar INTE kissie men vad är de för fel med att stå för de man tycker? alla tycker olika och de är inget man borde få ont i magen av.

   • så om någon skulle säga någongting illa till dig, skulle du ba: nejmen han/hon är inte alls elak, det är ju bara en åsikt, ingenting att vara ledsen över! Tror inte det.

    • Precis! jag är starkare än så. Har folk inge vettigare än att snacka skit så kan de inte ha mycket till liv. Tänker man så blir livet mycket enklare. Sen bryr jag mig absolut inte om vad folk säger om mig som inte känner mig, varför ge dom de nöjet eller till någon för den delen?! jag vet själv vad jag går för och mina nära och kära de räcker.

     De jag tycker är märkligt att du kan bli så ledsen över vad en människa som du inte känner som om en annan människa du inte känner. För du känner inte bella eller kissi bara för de följer deras bloggar. Att man kan tycka de var dumt är en sak men ledsen kom i gen nu!

   • Hehe. Jag har inte skrivit något om att det är fel att stå upp för sin åsikt. Vi har yttrandefrihet i Sverige! Vad jag skrev är att JAG TYCKER att hon är en elak människa som ägnar sig åt att skriva kränkande kommentarer om andras utseenden. Så nu är min fråga till dig: Vad är det för fel med att jag står för det jag tycker? Kram till dig!

   • Människor har verkligen blandat ihop att stå för vad man tycker och att kränka någon.

    Jag hoppas att du är en sådan person som går fram till ala du anser vara fula, tjocka, för smala, dumma i huvudet och säger det rakt upp i ansiktet eftersom det är det rätta? Vet du vad det kallas? Psykopater. Människor som saknar empati och skuldkänslor överhuvudtaget.

    • Har man en blogg så tycker jag de är ok att skriva vad man tycker och tänker om de mästa. Men de är klart de kanske är bättre att snacka skit bakom ryggen de är så typisk SVENSKT!

     • Anna, jag hoppas att du skämtar?! Så bara för att jag har en blogg så kan jag få skriva långa kränkande inlägg om DIG, bara för att jag tycker att du är tex dum/tjock/ful/för smal osv, för att det är min åsikt?

      Och man behöver väl varken snacka skit bakom ryggen eller säga det öppet?! Folk kan väl bara sköta sig själva och låta andra vara.

      Men om du menar att det är negativt att det är typiskt SVENSKT att snacka skit bakom ryggen för något sådant, kan jag bara säga att om någon tyckte sådär om mig så skulle jag mycket hellre vilja att de höll det för sig själva än skrev ut det på det där sättet, och låta det vara typiskt SVENSKT att inte såra folk

 4. Väldigt bra och givande föreläsning. Tack så mycket man tog del av många bra tips som en framtida egen företagare tack!

 5. Du ska vara stolt!!! 😀
  Tack för att du gör det du gör, du hjälper så många! Glöm aldrig det.

 6. Tack för en toppenföreläsning idag, du var verkligen duktig! Och vilken inspirationskälla, nu känns inget omöjligt längre. 😀

 7. Ah da var du nagra minuter fran sota lilla byn Everod nar du satt pa Kristianstads flygplats. Kul. Synd att jag inte gastade Everod och foraldrarna, da hade vi kunnat fika. trevlig hemkomst! towe.

 8. Hej. Jag har läst dessa artiklar om Size me, och jag kan bara konstatera att de handlar alltid om att unga kvinnor ska acceptera att man inte behöver vara spinkig som en sticka. Och på alla bilder är det kvinnor med några extra kilon. Det är jättebra att ni får folk att acceptera sig själva. Alla är vackra, och jag har inget emot någons kroppsform eller utseende.
  Däremot stör det mig när normalviktiga eller överviktiga börjar hacka ner på spinkiga folk och anse att de har fallit offer för samhällets och medias ideal. För det har börjat någon slags jakt på de smala, verkar gå ut på att få oss att fatta att vi kan sluta äta våra sallader och gå upp några kilon. (För det andra ska jag säga att jag äter inte sallad, för det är inte gott. Men däremot äter jag gärna och mycket!) Jag är en 15 årig flicka, 159 lång och väger 39-43 kg. Det är min naturliga vikt får jag påpeka! Mamma min väger också lite. Våran kroppsbyggnad är så helt enkelt. Jag är den jag är.

  När jag var yngre brukade folk mobba mig och fråga om jag inte skulle gå upp lite i vikt. Jag vägde 30 kg och alla andra minst 40-42. Åh vad jag ville gå upp de där 8 kilona så att jag kunde få bli fin! Nu har det gått några år och jag väger 39 och de andra väger 60. Jag är nöjd med mig själv precis som jag är! Att inte fler kunde vara det?

  Eller något annat jag inte tål är när folk kommer med subtila förolämpningar, kanske inte alltid medvetet, men ändån.
  Har inte alla hört kortet ”Riktiga kvinnor har kurvor”? Så jag är ingen kvinna? haha säg vad jag är då?
  Eller när kändisar, som adele konstaterar ”mitt mål i livet är aldrig att bli smal.” eller ”Jag vill inte bli någon spinkig mini.”
  Är inte det rätt så ohyfsat?
  Vad skulle jag få för reaktioner om jag skulle säga ”Jag vill aldrig bli någon mullig tjockis.”?
  En liten tankeställare bara.

  Hoppas ni inte missuppfattar vad jag vill säga här nu. Alla är vackra som de är.
  Tack och adjö! Ägna en tanke till oss naturligt spinkiga personer ibland? Vi glömms bort, särskildt i media. Och, det är inte bara mulliga personer som blir hackade på. Jag får inte allting gratis här i livet för att jag är smal.

  kram<3

  • Så bra skrivet tjejen! Jag själv är nöjd med min kropp även om jag inte är kurvig. Att kurvig snart har blivit det ”nya” idealet gör mig rent ut sagt förbannad. Överallt finns det bilder på vad som anses vara sunda och runda kroppar.. Jag känner mig jävligt sund trots att jag är smal..

 9. Braa jobbat!! Se till att du vilar upp dig nu! Min kompis va med föreläsning idag och hon tyckte att du var grym!!

 10. du är en stor inspirations källa! :) även om vi inte jobbar i samma bransch (jag jobbar med hästar) så ger du mig mycket inspiration och motivation till att försöka uppnå mina drömmar!

 11. Låter verkligen som om du haft ett par hektiska dagar.

  Hoppas att jag kommer att få en möjlighet att se dig tala. Du är en inspirationskälla för många!

 12. Oh jag blir så sjukt inspirerad av dig! Men nu är jag väldigt intresserad av vad det är för armband du har på dig på bilden längst ner. :) De är väldigt fina!

 13. Hej Isabella, jag sag precis ditt framtradande i Gokvall och tyckte du var sa bra! Jag ar en 27-arig marknadschef for ett stort finansbolag i London och jag laser din blogg varje dag. Jag tycker verkligen att du ar en inspiration bade till aldre och yngre tjejer. Keep up the good work.

  Basta halsningar,
  S

 14. Hej Isabella!

  Tilykke med din fremtrædende, just keep up with the good work. Forhåbenlig forstår du hvad jeg skriver 😉 Men du er en gensidig inspiration for mange kan jeg se udefra fra dine forelæsninger. Så jeg ville nu spørge om det ville være muligt for dig at holde et foredrag på vores skole? Jeg er ny flyttet fra Danmark til Sverige og har længe været fascineret af din blog lige siden. Jeg læser på gymnasiet på Polhemskolan I Lund/Skåne og jeg tror mange på skolen er ligeså fascineret som jeg er. Jeg ved med sikkerhed at du er optaget med alt andet, men om det var muligt for dig at planere på længere sigt at holde et foredrag ville jeg med glæde kunne beundre dig. Håber på en overvejelse :)

  M.v.h

  Your biggest fan :)

 15. Efter idag fick jag en helt annan syn på dig! Du är fantastiskt och otroligt inspirerande. Ska köpa din bok imorgon! Hoppas du läser kommentaren och blir glad. Kul att du anstränger dig och tar dig till lilla Hässleholm :)

 16. Hejsan! Tänkte kolla med dig om du inte kunde börja med dom där tipsen för bättre självkänsla igen? Hittar dom ingenstans i arkivet :( Skulle verkligen behöva lite tips då jag fastnat helt i en svacka, behöver uppmuntran och braiga tips!
  Kram på dig! :)

 17. For att inte manga flyger flygplan fran Kristianstad langre, folk aker tag, de gar jattefort och ar extremt mkt battre for miljon! Man kan flyga nar det ar langa strackor men strackor som tar lika mkt tid kanns onodigt i mina ogon.. Men Hassleholm ar min gymnasiestad (for lange lange sen) och jag onskar att jag kunde varit dar och halsat pa, for jag tycker du ar en otroligt snygg och driven tjej! Lycka till!

 18. Haha där är alltid jätte lite folk! Åker ofta därifrån och speciellt min pappa pendlar mellan stockholm/kristianstad flera gånger i veckan. Han brukar komma 10/15min innan planet går och det är han inte ensam om. Därför det är så tomt också, alla kommer precis innan :). Sen åker inte så mycket folk på eftermiddagen mot stockholm. De åker till stockholm på morgonen och hem på kvällen..

 19. Hej Isabella!

  Jag har precis börjat blogga och ville bara säga att du är en fantastisk inspiration och har varit det. Du står för bra värderingar, framgångsrika kvinnor och kärlek! Tack för att du gör det du gör och inspirerar unga och gamla.

  Mvh erika

 20. Hej! Jag har nu läst din första bok och jag måste säga att jag verkligen har börjat tänka om! Jag var inte stolt över mig själv men jag måste verkligen säga att du har räddat mig! Du ska verkligen ha ett stort tack för det! Din blogg läser jag dagligen och jag känner att jag aldrig får nog. Jag är en tjej på 14 år så jag är inte så jätte gammal, vill bara tacka dig och berätta om hur fantastisk och stor förebild du är! Ha det så bra nu! Kramar<3

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>