Fantastisk idé!

Luften är inte bara kvavd på kontoret den är även fylld med energi och ideér! Vi brainstormade just fram en otroligt bra idé för Egoboost Magazine som gör att vi kommer att växa en hel del och bli en ännu viktigare tidning för unga kvinnor. Det är så himla härligt när man kommer på en bra idé och man bara känner i hela kroppen att det är rätt! Nu behövs bara rätt person på rätt plats för att kunna påbörja projektet. Nu ska jag kila iväg till Audi Forum och få lite motivation till körkortet!

Bytte kavaj till en marinblå! Ibland känns det som 10% av min garderob finns här

blogstats trackingpixel

24 reaktion på “Fantastisk idé!

 1. Du ser verkligen ut som miss piggy helt sjukt lika vill absolut inte vara taskig. men det är de första jag tänker varje gång jag ser dig. Dina ögon samt näsa är väldigt likt.

  tycker om dig iallafall

  • Varför säger du det om du inte vill vara taskig? Vill man inte vara taskig brukar det ofta vara en god idé att inte säga taskiga saker.

  • Du låter verkligen som en omogen och osäker tonåring som fortfarande inte hittat sig själv. Inte för att vara taskig men jag ville bara säga det :-)

   /Bitter

 2. Låter kanon om Egoboost Magazine kommer att växa en hel del och bli en ännu viktigare tidning för unga kvinnor, och på så sätt hjälpa fler! Alltid kul med nya ideer, hoppas att det kommer gå bra :)

 3. Hej

  Har du läst denna artikel? http://www.dn.se/livsstil/nar-egot-tar-examen

  Jag gillar dig och håller med om att tjejer ska hålla ihop men att allt svara vara så Ego och utan motgångar känns inte hållbart.
  En sund självkänsla bygger man genom att släppa fokus på det egna jaget, ägna sig åt and­ra och deras behov, skaffa sig visioner som inte bara handlar om en själv, premiera ansträngning och inlärning samt ha tålamod.

  H/Maria

 4. Hej Isabella!! Vad är det för fantastisk idé ni har kommit på? Då jag är arbetssökande och i stort behov av jobb kanske jag skulle kunna hjälpa er med projektet. Kontakta mej om ni vill.

  MVH Madeleine

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>