Stora visioner!

Jag har haft en riktig mötes – och intervjudag. Men mycket har jag fått gjort i alla fall. Jag har ett så duktigt team jag jobbar med på tidningen och Spotlife. Jag får ofta frågan om vad man ska göra om motivationen tryter och det är verkligen att träffa människor med energi. Jag umgås med människor som lyser så smittar det av sig på mig och jag får mer energi och sätta igång. Sedan tror jag också att motivation handlar mycket om syftet till att man gör en sak. Syftet måste vara större än handlingen, då orkar man lite extra. Jag vill få fler kvinnor att tro på sig själva och jag vill få fler människor att se fördelarna med entreprenörskap. Den visionen är så pass stor att den glänser över alla små problem.

Robin Sharma är en av mina förebilder, tänk att jag ska få lyssna på hans föreläsning i Sverige i höst!

blogstats trackingpixel

35 reaktion på “Stora visioner!

 1. Det känns inte direkt trovärdigt och du ger tips och råd om livsstil och välbefinnande till småtjejer när du själv vid 21 års ålder tas in för blödande magsår gång på gång. Frågan är om du egentlgen är en lillgammal tjej som har mycket bristande erfarenhet och helt enkelt inte vet vad du pratar om…

  • Word! Lämnade exakt likadan kommentar förra veckan. Blir så trött. Och dessa ständiga belöningar – lyxresor och Chanel väskor – jag är inte ett dugg imponerad av denna konsumptionshets.

   • Jag tror inte att Isabella vill att du ska vara imponerad av hennes väskor utan det är vad hon tycker om att lyxa sig med vi har ju alla olika tycken tack o lov, du har ju all rätt att göra vad du vill för att belöna dig själv de är det väl ingen som klankar ner på¨dig för det eller?????? jag tycker att Isabella är väldigt bra tjej och inpiratör att vilja något mer här livet än att bara sitta och läsa och gnälla vad andra gör för göra sig själv en belöning. Hur mycket har du själv gjort vågat göra kanske jag ska skriva. Det är mer än BARA WORDS…. vad vill du med ditt eget liv tänk på det i stället OCH gör det

   • Men låt bli att läsa Bellas blogg då om ni inte gillar den! Har ni inget bättre för er än att läsa bloggar som ni inte gillar för att sedan få klaga över det förstår jag om ni är bittra. Gör något som ni gillar istället och bli glada och skriv positiva saker till personer ni tycker är bra. Lägg ner energi på positiva saker istället! Det gör både er och alla andra mycket gladare. :)

 2. hej!

  jo jag undrar vad du egentligen menar när du skriver ”jag vill få fler människor att se fördelarna med entreprenörskap”, förklara och utveckla gärna det här med fördelarna med entreprenörskap är du snäll.

  inte ännu entreprenör / Ester

 3. Hej. Har precis köpt din bok och börjat läsa den. Bra jobbat Bella. Älskar att läsa böcker och nu kan jag läsa ytterligare en bok som du har skrivit. Vissa saker som du har skrivit om har jag själv upplevt när jag var yngre och idag är jag 24, även jag har växt upp för snabbt och har haft den ilska som du har känt förr men som är borta nu. Man lär sig något nytt varje dag och en sak som jag har lärt mig är att aldrig ge upp hur svårt än det är så finns det en mening med allt som händer med oss och i våra liv. Vi ska lära oss och ta med oss kunskapen inför framtiden. Lycka till med allt i livet :)

 4. Hej Bella! Vad fin du är i håret! Jättefin nyans på dig! Lycka till med boken och alla andra projekt du har i rullning;) Hihi!

 5. vill bara säga att jag älskar din blogg! och du är bra som du är, tycker verkligen om din blogg och din personlighet! :)

  besök min blogg…

 6. Snälla Bella, svara på detta. Jag har haft entrepenör yrket i mina tankar sen jag började gymnasiet. Alla mina lärare säger att jag har alla egenskaper som krävs och att de verkligen tror att jag kan lyckas och kommer gå långt i livet och jobbmässigt.

  Jag kan tänka mig att starta eget verkligen, du får det att låta som en bra verksamhet men tuff. Fast jag tycker om att kämpa, det gör mig mer målmedveten.

  För att komma till min fråga, Ja, jag kan tänka mig yrket, men inom vad ska jag ”entrepenöra”? Jag har ingen aning om det. Jag älskar att skriva och uttrycka mig inom sång, teater, skrift osv. Jag är en väldigt kulturell och estetisk människa med andra ord. Att skriva en bok är en dröm. Och att även bli journalist.

  Vad säger du, har du några tips hur jag ska kunna välja inom vad jag ska starta eget?

  Tack för en inspirerande, målmedveten, rolig, seriös blogg :) / Ellinor.

 7. Ska du eller någon du känner genomgå en skönhetsbehandling, ett ingrepp eller någon dylikt? Det kan röra sig om allt från plastikkirurgi till en manikyr. Vill du eller din vän ta del utav ett projekt, hör då av er för mer information.

  /Wardeh El-Saghir

  wardeelsaghir@gmail.com

 8. Oj vad har hänt med din blogg?! Har inte varit inne på den på ganska många månader och nu när jag kom tillbaka är det fullproppat med reklam? Headern har blivit mindre och halva den ersatt med reklam. Reklam under, reklam på sidorna, reklam över. Vad har hänt?!

 9. Fick hem din bok idag, öppnade den och läste halva boken på mindre än en timme. Gillade redan din första bok då den var lättlästa och ämnena fångade min uppmärksamhet då jag är i din ålder, detsamma gäller din nya :) Redan första kapitlet fångade mig i nya boken då jag precis som du sett uppbrottet från mitt ex som ett misslyckande.. otroligt skönt att veta att man inte är ensam!

 10. Bra skrivet. Just nu står jag inför en tuff period av jobb och skola. Jag är rädd för att jag inte kommer att klara pressen och jag vill inte svika min grupp i skolan eller mitt jobb som är inne i en kritisk fas. Hur kommer jag igenom perioden på bästa sätt?

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>