Signera på fredag!

Min första signering av Isabellas Hemligheter är på fredag 16-17 på NK i Stockholm!

 .. Och på lördag är jag i Uppsala. På Lundeque !2-13 och Åhléns 13-14 :)

blogstats trackingpixel

47 reaktion på “Signera på fredag!

 1. Oj, vad mycket snyggare du var på den bilden, utan skabbigt löshår och många kilon smalare. Där ser du riktigt fräsch ut!

    • Sanningen? Hur någon ser ut är väldigt personligt! Det är ingen sanning! Bara för att han/hon har den åsikten betyder inte det att alla tycker så.
     Varför ens kommentera någon annans utseende?
     Skulle du tycka att det var så jäkla kul om nån kom fram till dig på stan och sa att du ser skabbig och tjock ut?

     • Jag skulle bli glad om någon sa åt mig att jag hade gått upp i vikt, gärna tidigare innan det var för sent som det antagligen är för BB nu.
      Visst kanske inte kul att höra men antagligen nödvändigt.
      Visst är smaken olika men man kan klart se att BB inte har en hälsosam kropp och förmodligen kommer att tära på samhället i framtiden.

     • Glad? Är du så ointelligent att du inte märker själv att du har gått upp i vikt? Vad är skillnaden om en okänd människa kommer fram och säger det? Klarar du inte av att ställa dig på vågen själv?
      Blir du lika glad om okända kommar fram och säger att du har fula kläder och ful frisyr? Ändrar du på dig själv så fort någon annan kritiserar något?
      Är det sen så orimligt att man kan trivas i sin egen kropp och tycka att man är snygg även om man har gått upp ett par kilo? Sen att BB skulle tära på samhället i framtiden pg sin vikt är ju bara trams!

    • Hur en person ser ut har ingen annan rätt att kommentera, i alla fall inte direkt till personen. Jag har tampats med ätstörningar sedan jag var 13 på grund av en enda kommentar som jag fick. Den kommentaren försökte den här personen sedan skämta bort direkt, men den var lixom stuck. Jag tycker att Isabella är stark och vacker och jag avundas henne för att hon kan trivas i sin kropp.

     • Glöm inte heller bort att vikten alltid går att förändra om man så önskar medan en taskig attityd och personlighet består. Låt folk vara precis som dom är och fokusera på dig själv istället. Väx upp!!!

     • Har starka människor ett behov av att skryta och ljuga.
      Nej jag tror inte det vilket bevisar att BB inte är stark, förmodligen en ganska ensam och osäker människa som vill ha bekräftelse från sin pappa men inte får det.
      Man behöver inte vara ett geni för att se igenom henne.

 2. Hej Isabella! Du kanske mest svarar på karriärsfrågor nu för tiden men jag har en fråga om kroppskomplex så jag hoppas på det bästa helt enkelt.
  Jag är lite överviktig, kanske skulle behöva gå ner 5 kg och har en kurvig kropp med smal midja och breda höfter. Har precis skaffat ny pojkvän och hittade kort på hans ex häromdagen på fb, hon är jättesmal. De umgås som vänner så jag kommer behöva träffa henne. Nu till min fråga : hur lär man sig att tycka om sin kropp genom både sina egna och andras ögon? Jag har ångest för att träffa henne, dels för att jag kommer se ut som en flodhäst jämte henne (känns det som) och dels för att jag inte vill att hon ska le i smyg och tänka att han har bytt ner sig (det var han som dumpade henne). Detta låter kanske jättefånigt av en vuxen kvinna men jag har verkligen ångest över det här och skulle behöva tips på hur man ska tänka för att känna sig nöjd med sig själv…
  Jättetacksam för något kort tips om du hinner! Kram!

 3. Hej!! Faan va snygg du är bella, och jag tror inte du låter någon säga motsatsen 😉 Creds till dig som vågar gå din egen väg och vara unik!!

  Kanske också borde ställa upp i Björn Borgs underklädestävling? Det handlar om att man ska ta ett foto i deras underkläder på ett unikt ställe som utstrålar personlighet, sedan röstar alla som vill och den som vinner få en underklädeskollektion!! Ett exempel på en jävligt cool amerikansk kille som tog av sig ytterkläderna på ishotellet:

  http://love.bjornborg.com/swedishexports/image/chilling-at-the-ice-hotel

 4. Måste bara säga att håret på bilden är jättesnygg!! Passar dig väldigt bra! Sedan har jag en fråga om hur du håller motivationen uppe varje dag, har du något bra knep när man känner sig nere och omotiverad?
  Tack för en bra blogg!

 5. Va braa att det går bra med allting!!!
  Vaaa synd att det så tidigt på eftermiddag nå på fredag, jobbar till 19.

  Oj oj oj vilka elaka människor som finns. Jag skulle bli såå irriterad om nån skulle komma fram till mig och säga att jag har blivit tjock !! Vem fan vill höra det?? det är såå stor skillnad mellan kurvig och fet. Bella är 170 cm så hon är så pass långt så jag tror inte de extra kilorna( enligt er) hör henne så mycket hon har fortfarande en BIM under 25, skärp er.
  Puuuuh va man bli irriterad på onödiga kommentar.

 6. Hej!
  Vilken fin klänning du har på dig på bilden! Vart är den inköpt/märke? Tror du den går att få tag på idag, så här mycket senare?

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>