Några fler pics

Här kommer några fler bilder igår på mig och mina vänner. Jag har verkligen fantastiska kompisar som kommer på varenda grej jag gör eller släpper. Dom är alltid lika glada för min skull och det värmer.

I taxin på väg till Berns

Jag och Christer!

Tilde och jag på scen

Egoboost-gäng! Ottilia som är säljare och Hanna, reporter och Carolina, AD.

En lite skymt av Denise, Andreas och Caesar

Angelica och Elias

.. Jag och fina Cimon!

blogstats trackingpixel

42 reaktion på “Några fler pics

  1. Först och främst STORT grattis till din andra bok Isabella! Sedan måste jag också säga det att du ser otroligt välmående och vacker ut! Ditt nya hår passar dig fantastiskt bra! Hoppas det blir en tredje bok!

  2. Men hur snygg var inte du då ? :) JÄTTEfin i håret, sminket var med hur fint som helst, och kläderna och chanel!
    Verkligen jättevacker! Och grattis till boken! :)

      • Vadå löjligt? Spelar det någon roll om man skriver för- eller efternamnet? Min lärare kallar mig ibland för mitt förnamn och ibland för mitt efternamn, ska jag tycka att det är löjligt? Förstår inte ditt resonemang.

  3. Grattis till din andra bok, super bra jobbat, du måste vara jätte stolt! Undrar bara en sak, vart är dina föräldrar? Om jag gjorde något så stort som att släppa en bok så skulle min mamma vara den första som jag ville dela det ögonblicket med.
    Kram

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>