Klipp från bokreleasen

God morgon på er!

Vilken härlig kväll det blev igår. Jag är alldeles varm inombords efter det fina mottagandet. Det kommer att komma ett bildregn så småningom men ni får se detta klipp från eventet som Tramsit gjorde på plats. Jag berättar lite om vad boken handlar om. Klicka på bilden nedan eller här :)

blogstats trackingpixel

15 reaktion på “Klipp från bokreleasen

 1. Hej Bella,

  Först vill jag säga grattis till boken, men även tipsa om unicefs pågående bloggkampanj:

  Unicef har just nu en kampanj där varje bloggare som postar ett blogginlägg om just denna kampanj bidrar till att 95 barn vaccineras mot stelkramp. Det är apoteket hjärtat som sponsrar med vaccinationerna. Kika gärna in på min blogg alternativt på Unicef för att läsa mer om detta och posta sen gärna ett inlägg på din blogg så att fler gör som mig. Ett inlägg och 95 bar får hälp. Ett inlägg som alla bloggare bör skriva!

  http://ettplusettblirfler.se/2012/04/19/jag-har-skankt-vaccin-till-95-barn-via-unicefapoteket-hjartat-gor-det-du-ocksa/

  Hoppas att du får en härlig dag!

  /Madde

 2. Självhjälpsbok för vem? Rikemansungar som inte lever i verkligheten? Av en snorunge som inte lever i verkligheten.

  Ödmjukhet och kliva ner från din piedestal vore en bra början för att förstå hur andra har det i Sverige idag.

  • Ja fy på mig. Förlåt. Usch vad tråkig jag är. Men jag menar att du har ju själv inte gått klart skolan och fått gå den hårda vägen. Din bana har ju varit rätt rak och lätt. Jag har svårt att se att så många kan identifiera sig med dig och att du då blir en trovärdig förebild och rådgivare. Du känns väldigt långt bort från den vardag en ”vanlig” tonåring har. PÖSS

  • Jag är då ingen rikemansunge och har aldrig varit, kommer aldrig bli, men jag ser ändå ett värde i Isabellas böcker. Har läst Egoboost och kan helt klart förstå att tjejer tar den till sig. Önskar att jag hade läst den boken när jag var tonåring. Den kanske inte hade hjälpt mig förbi allt, men den hade nog helt klart fungerat bra för självkänslan och självförtroendet.

   Och hur vet du vilka fighter Bella har varit tvungen att ta för att komma dit hon är idag? Tror du att entreprenörskap är en dans på rosor? I så fall har du fel. Mina föräldrar har varit egna företagare så länge jag funnits till och jag kan säga att varje dag är en ny kamp. Sedan att Bella kanske glorifierar sitt liv lite, so what? Det svider bara i de avundsjukas ögon och jag förstår inte hur ni orkar lägga ned tid på att klaga.

   Som sagt: jag kände igen mig i Egoboost mer eller mindre varje kapitel och jag var en ”vanlig tonåring” (som du så fint vill uttrycka det) så jo, jag tror visst att Isabella vet hur det är att vara ”vanlig tonåring”. Tror du att pengar stöter bort alla hopplösa känslor och alla fighter man måste ta med sig själv/människor i sin närhet när man är tonåring?

   Trångsynt.

 3. Hej!

  Först och främst vill jag bara säga, bry dig inte om alla elaka kommentarer som folk skriver till dig. Jag förstår inte varför människor har orken att klandra ner andra människor!

  Det andra är grattis till boken! Jag har beställt den och hoppas att den dimpar ner i brevlådan vilken dag som helst nu =) Sedan undrar jag kläderna du har på dig, blusen var jättefin vars har du inhandlat den?

  Kramar från en positiv person!

 4. Hej Bella.
  Jag vill bara säga att jag just läst din första bok Egoboost och tyckte den var riktigt bra så den hamnade direkt på min lista över rekommenderade böcker. Nu ser jag fram emot att läsa ytterligare böcker av dig :) http://resasien.se
  // Cattis

 5. Ett stort GRATTIS till dina framgångar. Det är ju uppenbart att dina böcker faller unga kvinnor i smaken. Jag har själv inte läst någon av dem, då jag tror du vänder dig till den unga kvinnoan jag för länge sedan har lämnat. Anledningen till att jag ofta besöker din blogg är för att jag är intresserad av att läsa om hur unga människor förhåller sig till varandra och dessvärre tycker jag att tonen är respektlös och rent av oförskämd i många kommentarer.
  Även om du visar på framgång, så får säkert du som alla andra din beskärda del var verklighet.
  Fortsätt du att ”Följa din väg” jag ”Följer ju min”.

 6. BB har inte du en kompis som är retorikexpert, har du bett henne analysera dig någon gång? Men ni kanske inte är kompisar längre?

  • Ja, retorik är nog inte din starkaste sida… Känns mest pinsamt att se och höra dig prata. Och du skulle nog också behöva lite hjälp av en röstpedagog – din röst är vansinnigt jobbig att höra på.

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>