Supertrion i globen imorgon

Jag blir så himla lycklig när jag ser den här bilden på oss! Dagens media fotade den under en intervju om mitt, Hermines och Pingis projekt. Så mycket energi som finns med på bilden har vi verkligen tillsammans varje gång vi ses. Vi är en riktig power-trio! Imorgon ska vi tre till globen där vi ska prata pengar hos Avanza Bank som håller i dagen. Det ska verkligen bli roligt. Nu ska jag ut på en powerwalk sedan blir det spa!

blogstats trackingpixel

38 reaktion på “Supertrion i globen imorgon

  1. Härlig bild, fylld av skratt och energi 😀 Kika gärna in på min blogg, om livet som ensamstående mamma till en underbar 1 åring :)

  2. Klicka in på min blogg och läs om livet ni bara kan drömma om. På Lidingö, en av Sveriges exklusivaste orter bor jag i en 16-miljoners villa med mina familj. Här flödar pengarna och champagnen, rumpor skakas med den svenska överklassen och Mercedes är vanligare än kossor hos bönder. Mina föräldrar har toppjobb i näringslivet och drar in mer pengar per månad än dina föräldrar på ett år. Läs om mina galna shoppingturer den här veckan som slutade på över 14 000 kronor, allt finansierat av mina föräldrar. Kika även på min egna guldtacka. Men trots allt det här har jag faktsikt ett extrajobb för att mina föräldrar vill att jag ska veta hur ni fattiga har det 😉

  3. Verkar vara en härlig trio som har roligt. Jag kommer att närvara vid Avanza-dagen. Ska bli kul att lyssna på er. Jag sparar i aktier och fonder hos Avanza sedan 2008 och är princip självlärd och det är riktigt rolig med finansvärlden!

  4. Pingback: » Blondinbella föreläser i Globen » Cravingz

  5. Isabella, du verkar vara en sådan underbar person, glad och framåt, smart och oerhört driven. Det är alltid kul att kika in hos dig, man får en sådan inspiration och lust att ta tag i saker och ting. Jag tycker du är cool och stark och för mig är du en riktig förebild. Jag gillar det faktum att du inte bara bloggar, du driver olika företag, hjälper unga tjejer, Egoboost är en sån grym bok! Du är så bra Bella och jag önskar dig all lycka!

  6. Gud vilken härlig bild! Den är helt underbar ju!
    Han/hon som tog bilden har verkligen lyckats bra.
    Kramar till dig Bella och ha en fortsatt trevlig kväll!

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>