Något kul på gång..

Inatt så drömde jag om att jag skulle medverka i Lets Dance igen. Jag skulle vara på en öde ö och lära mig dansa med Daniel da Silva och det var jobbigt för jag skulle vara borta i tre månader utan att kunna blogga och jag hade så dåligt samvete. När jag vaknade imorse så insåg jag varför jag drömde allt det här, för i nuläget så är det så att jag går och håller på en hemlis för er! Det har ingenting med Lets Dance att göra men under hösten så kommer jag medverka i tv regelbundet, kan ni gissa vad det handlar om?

Medverkade i Champagnelunchen hos Malou för länge sedan!

blogstats trackingpixel

71 reaktion på “Något kul på gång..

   • Sjukpensionär med fablesse för småflickor skulle jag gissa. Alltid bland de första som kommenterar alla Bellas inlägg. :(

    • Oj, oj, oj, vilka fördomar du har…. Dessutom finns det 20-åriga sjukpensionärer och då är Bella knappast nån småflicka i jämförelse…
     Jag tycker det är kul med Mats oskyldiga positiva inlägg, läser tio gånger hellre dem än de som bara sprider bitterhet omkring sig.

 1. Tycker det är tråkigt att din blogg inte funkar i bloglovin. Det går att följa den, men pga raden längst ner går det inte att bläddra framåt.. :(

  • Tyvärr har de lagt ner Draknästet, klart bästa programmet men passar väl inte i landet avundsjuka med människor som har idéer som ger pengar och investerare med pengar i överflöd.

 2. jag gissar på att du skall vara expertkommentator på något, men har absolut ingen aning om vad. Kanske få några minuters tv tid under nyhetsmorgon för att diskutera viktiga ämnen.. ingen aning :) men jag gissar på att det är mer business än pleasure :)

 3. Nyfiken man blev :) Kan det vara så att du ska gästa
  Malou en gång i veckan och komma med boostingtips eller liknande? Spännande iaf!

 4. Ni som gissar på robinsson – gå in på tv4.se så kan ni se vilka årets deltagare är, och nej Bella är inte med. Dessutom hade det nog märkts om hon hade varit borta i flera veckor i somras…

 5. Det där nya sångprogrammet som tv4 gjort reklam för (och som tv3 rippade snabbt?) den där talangjakten? Eller Idol kanske? 😀

 6. Isabella är bra på teasers – det ökar trafiken! Nu kommer alla läsare att vilja gissa.
  Eftersom jag redan skriver en kommentar så gissar jag också: Det är nog Mitt i naturen och Isabella kommer att ta oss med ut i skogen för att lära oss om svampar och djur.

 7. ååååååhhhh, om du ska vara med i extra extra hoppas jag att det är samma program som jag ska vara publik i!!! 😀

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>