Framme i Zermatt!

Hallå på er!

Vi åkte tåg i sju timmar igår. Helt bedrövligt och klumpigt gjort av oss att åka fel. MEN när vi kom fram Visp så hämtade våra kära Lorange-klasskompis Andreas upp oss och körde oss mot Zermatt. Andreas är en riktig gentleman och korkade upp en flaska champagne vid bilen som plåster på såren för den långa resan. Anderas är med och driver de 5 stjärniga hotell som vi bor på, Mont Cervin Palace och han hade bokat en fantastisk svit åt oss. Roomservice knackade nyss på dörren och in kom pizzor. Så nu är vi mätta men väldigt trötta .. Vi skippar klubbarna ikväll och satsar på skidåkning tidigt imorgonbitti, godnatt!

Världens bästa Andreas, klasskompis från Lorange

Lisa i bilen på väg till Zermatt

Mys på vårt rum där vi kom fram halv ett..

Visst är vår svit fantastiskt mysig? Vi har utsikt över Matterhorn, visar imorgon!

blogstats trackingpixel

25 reaktion på “Framme i Zermatt!

 1. G R A T T I S !
  Vilket fint rum och vilken fin man du träffade Bella,
  du rör dig dnabbt framåt. ?r du småkär ? :-)
  Kram
  //JJ

 2. Del 1 av 2
  Andreas… hmmm. Början på din internationella networking, kommer att förbli en god vän. Dock ej blivande Mr. Right. Dina studier och bekantskapen med Andreas kommer att leda till ytterligare networking i Schweiz. Snart networkar du på global nivå. ”Ser” dig gift med en affärsman med internationella affärer och med sin bas i Schweiz. Du kommer att bo mellan Schweiz och New York. Resa till flera andra länder. Du kommer att driva företag i Sverige och internationella från din utländska bas, då och då vara i Stockholm på affärsmöten och för att träffa familj och vänner. Din karriär kommer att leda dig spikrakt uppåt i rask takt och ditt affärsimperium kommer att byggas ut efter hand och bli mycket framgångsrikt. Möjligen kommer du i framtiden att vara involverad i fastigheter i Schweiz förutom andra business du sysslar med.

 3. Del 2 av 3
  Stockholm kommer att bli för litet och för begränsat för dig. Du kommer snart att ”växa ur” Stockholm. The Sky is the limit och Världen blir ditt arbetsfält! Som tidigare föreslagit bör du göra crash courses i business English och höja din nivå efterhand. Skaffa CNN och BBC på din TV när du flyttar och titta på deras business news och annat dagligen en stund utöver intensiv kurser med infödd lärare. ?ven då och då crash courses utomlands i business English. Du kommer att behöva dessa kunskaper för kommande affärer. Du borde nog även börja lära dig tyska och franska på konversationsnivå. (Kan själv 11 språk)

 4. Del 3 av 3
  Vad tycks om min spådom? Fastigheter och mediavärlden kommer att finnas med i din businessbild, även undervisning och böcker för entreprenörer. Du kommer att hålla föredrag internationellt om kvinnligt ledarskap och entreprenörskap och vara med i internationella organisationer. Ingen ”Guru”, men får bara denna intuition/visioner när jag ser dina bilder med Andreas och Zermatt. 2 barn, en pojke och en flicka. Intressant att se om något av det slår in.
  WISH YOU BEST OF LUCK AND A BRILLIANT FUTURE

 5. Isabella, du borde gå med i Rotary så snart du får en chans till detta. Be Gaby Borglund (Juristen och Boutique Look) eller någon annan att assistera dig.
  Rotary är ett bra nätverk för dig både i Sverige och internationellt. Se även vad det finns för andra internationella organisationer som kan vara lämpliga att bli medlem i. Entreprenörskap, ledarskap för kvinnor främst. ?ven organisationer som handlar om media. Du borde även lite kurser/workshops i ämnen som berör mediavärlden.

 6. Vad har Lisa ”gjort” för att komma in på skolan, de flesta verkar vara företagare på ngt vis. Eller kom hon in på betyg?

 7. Lite suspekt att han bjöd bara er två. Två tjejer betydligt yngre än honom… Han ser slemmig ut och om man inte är för naiv kan man lätt lista ut vad han vill ha tillbaka. Svit spa och allt är ju inte gratis. Wikis, äckligt!

 8. Pingback: Blondinbella - Isabella Löwengrip @ Spotlife Mitt distansplugg

 9. Pingback: Mitt distansplugg | Fraxel laser och laserbehandling

 10. Pingback: Gozzip.se - Allt om Kändisar, Blogg och Mode Mitt distansplugg |

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>