Underbara praktikant!

Jag har haft en stressig men rolig dag med Emma, det är synd att hon bor i Danmark och är 16 år och går i skolan men jag har sagt att om hon någon gång känner för att hoppa av eller ta en paus så är hon välkommen till mig i Blondinbella AB, alltså så har jag blivit mycket imponerad av henne, Emma du är fantastisk! Hon fick min bok innan vi skiljdes åt. Skrev ner några rader som jag hoppas hon blir glad av.

Emma kör en frågestund i hennes blogg nu, gå in och fråga något, klicka här.

blogstats trackingpixel

37 reaktion på “Underbara praktikant!

 1. Du e en jätte bra förebild för dagens ungdommar ; )
  Själv är jag 18 år gammal och skulle lätt se upp till dig ; )
  Jag älskar att läsa din blogg och kommentera ; )
  Ska gå och fråga tjejen några frågor ; ) kramar <3

  • Jaaa, jättebra förebild som skrivit att hon är emot jämställdhet och dessutom har mage att uppmuntra en 16-åring att hoppa av skolan.

 2. DIN BLOGG HAR BLIVIT S? J?KLA TR?KIG, F?RR BES?KTE JAG FLERA G?NGER OM DAGEN MEN NU ?R DE H?GST 1 G?NG I M?NADEN. SYND. DE ENDA MAN L?SER ?R JOBB, JOBB OCH JOBB. OCH BILDER P? KONTOR.

 3. Tycker det är konstigt att du skriver, ”om hon vill hoppa av” när är det klokt att hoppa av skolan? Trodde du skulle vara en förebild för unga tjejer.

 4. NEJ NU! Nu får du ge dig!! Vad är det för sätt att uppmuntra en 16 årig tjej att hoppa av skolan!!! FY SK?MS BELLA!!!! USCH!!!!! SK?MS P? DIG!!!

 5. hej! jag är 17 åring som skall flytta till sverige, så att jag är där på våren. ?r alltså finlandsvensk. Och jag har inget o göre medans vi är i stockholm, så skulle du behöva en assistens för ett halvår:)?

 6. Ofta du uppmuntrar henne att hoppa av, ag menar seriöst… Nu fattar man åtminstone vrf du kallas ”blondin”bella ?. Hur dum får man bli ?

 7. ”Om hon känner för att hoppa av”?
  Ska hon förlita sej på ETT jobberbjudande och andras välvilja? Nej uppmuntra tjejen att gå klart skolan så hon blir nåt.

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>