The Alps

Vilken dag jag har haft! Kanske inte de bästa vädret och rätt dåligt underlag men bara att vara här och få se det lilla av utsikten som man ser på grund av vädret .. ?r ändå fantastiskt. ?r glad att jag ska plugga i Schweiz i två år och har lägenhet här nu. Då kan jag åka hit mycket oftare .. (bara att jag tar rätt tåg ha ha). Lisa och jag var ute till tre idag och åkte här i Zermat, hann med en god lunch i backen utomhus.

Dock blev det ingen afterski för vår del .. Vi hade spa som väntade på hotellet!

blogstats trackingpixel

36 reaktion på “The Alps

 1. åh, vad härligt med skidåkning! men när ska du inse att det är coolt att ha hjälm? och dessutom är det varmt och skönt om huvudet samtidigt som det räddar liv! du som vill vara en god förebild!

 2. Hej!

  Jag har en liten fundering som du gärna får ta upp i bloggen och svara på i ett inlägg! :)

  Ska du bara bo i schweitz och plugga eller kommer du att bo i Stockholm också? Hur blir det med allt annat jobb du har, kommer du att sköta det i schweitz?

  Som sagt, hela frågan handlar om hur det kommer att se ut med ”allt” i de två kommande åren 😉

  Svara till mig om du inte vill skriva ut det i ett inlägg.

  Ha det bra!
  Tack på förhand :)
  / Elin

 3. åh vad kul! ska vara barnflicka i Verbier (rätt så nära Geneve), där är det fet skidåkning! så har du vägarna förbi Verbier någon gång så vore det ju kul om du kunde åka en sväng eller två med mig!

 4. ?h, gud så underbart! Har varit i Zermatt två gånger redan och tänker verkligen åka tillbaka, verkligen en jättemysig liten stad/by eller vad man nu ska kalla det! Kram

 5. Du som är en sån förebild för så många unga tjejer borde verkligen tänka till och föregå med gott exempel och sätta på dig en hjälm!

 6. Har du ingen hjälm! Farligt!!! Och inte bra för en så stor förebild för unga tjejer som du! Visst din mössa är jättefin men hoppas på skärpning genast! Hare skoj! Var rädd om dig, HA HJ?LM! kram ?

 7. Hej Bella, Jenni benni banan här 😛 Jag undrar hur du kan se så fräsch ut hela tiden! Blankt hår, vackert sminkad, din hy har blivit så fin, ser så len ut så ^^ Vad använder du för produkter, kan en fattig student ha råd med dem? så, vad har du i håret och vad använder du för hudprodukter?

 8. Helt ärligt, det mest idiotiska och löjligaste man kan göra när man ska dra ut och låtsas vara proffsåkare (med smink i backen..) är att skita i hjälmen. Herregud, snacka om att se ut som en amatör. Jag vet väll något efter 2 säsonger i alperna..

 9. Jag kan hälsa dig att vädret här i Zermatt inte är bättre nu, blåsigt och regnigt även i backarna, men denna byn har alltid sin charm 😀

  Nästa gång du kommer tillbaka, ta en after-ski på The Bubble (om man kommer från Bahnhof och svänger av åt vänster precis innan kyrkan så ligger det på höger sida före bron). Det är ägt av en svensk och är en av säsongs-hängen här i byn :)

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>