Nästa steg

Okej jag ska avslöja en liten sak .. Moderna Tidskrifter Sverige AB och jag ska samarbeta ihop nästa år .. Ni kan ju börja gissa om vad jag ska börja pyssla med nästa år .. Det kommer bli så coolt!

blogstats trackingpixel

36 reaktion på “Nästa steg

  • Seriöst! Kan du inte bara lägga av. Fokusera på ditt eget liv och din egen blogg istället för att slösa energi på ngt som du uppenbarligen stör dig så otroligt mycket på.

 1. Har aldrig hört talas om Moderna tidskrifter, ändå så är jag i mediabranschen. Nej någon Bella tidning kommer jag inte att köpa i alla fall! Verkar som om hon tar efter Amelia.

  • Varför skriver du om du inte är intresserad??? Du har nog problem med dig själv när du låter andras framgång påverka dig på det sättet…..eller vad säger du?

 2. Moderna Tidskrifter GRATTIS! Ny tidning, lifestyle för unga men med business-, entreprenörs-, lifestyle inriktning. Unga entreprenörer i reportage om deras affärside, hur de nått tid, deras mål etc. tips och info om hur man som ung kan bli egen företagare, utbildningsvägar i Sverige och utomlands etc. Varvat med kulturinfo där en del författare, musiker och konstnärer också får komma till tals, + Gourmet och Fine Dining, museer. Alltså, entreprenörsteman kombinerat med lifestyle på högre nivå? Varje nr. kan ha intervju med viss yrkesutövare som berättar om just det yrket,för/nackdelar, utbildning etc. Så reportage ”ung i utlandet” där utlandsboende ungdomar som arbetar eller studerar berättar om sina erfarenheter. Någon från resebyrå kan berätta om senaste resetrenderna i varje nr. Gärna lite om det senaste inom PC världen för entreprenörer. Inredning för den moderna entreprenörens kontor. Annonser inom lifestyle

 3. Forts. del 2. Tidningen kan ha annonser om hotellkedjor, fine dining, flygbolag, reseattiraljer, annonser från privata utbildningar worldwide, it artiklar,
  leather goods for businessman, events, limousinebolag etc.

  CONCIERGE SERVICE vem startar Stockholms första ”Concierge
  företag” om det inte finns redan, som tillhandahåller all tänkbar service såsom biljetter, transporter, service, fester i Stockholm, personal shopper, hundpromenerare, barnvakt, städpersonal, ombesörjer kemtvätt med hämtning och lämning i bostaden, handlar åt kunden och levererar varorna hemma, fixar en trasig elkabel, fixar pc-problem, ja allt sorts service som man kan ha behov för, och gärna vill betala lite extra för att få home delivery och personal service av vad det än vara må…. Denna conciergefirma löser allt för alla och envar.
  ?ven denna firma kan annonsera i Bellas tidning…

 4. Jag gissar att det blir en ny form av tjejtidning med mer inriktning på att förbättra tjejers självkänsla med tips & råd och kanske inspirerande texter samt mer verklighetsanknytna reportage. Kanske en lite mer jordnära tidning för unga tjejer. Vore ju bra åtminstone, men man ska väl inte förvänta sig för mycket från tidningsvärlden…

 5. Jag hoppas verkligen inte att du ska få en egen tidning med tanke på hur du skriver. Då behöver du nog mycket hjälp i så fall.

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>