På fredag avgörs vinnaren

Kommer ni ihåg att jag berättade om Business Stimulation? Att vi har låtsas-företag som ska tävla mot varandra. Det kanske låter enkelt men det är svårt att hålla kolla på hur marknaden ser ut framåt i tiden, hur olika ens produkter säljer, är alla anställda effektiva och plus att dessutom gå med vinst och samtidigt slåss med motståndarna som gör samma sak. Men titta här .. ISA Drilling LtD är på andra plats, woohoo :)

blogstats trackingpixel

36 reaktion på “På fredag avgörs vinnaren

 1. Bra jobbat Bella! Du är duktig, du kämpar hårt, du är en ambitiös tjej, du inspirerar mig och säkert många andra där ute. Hårt arbete lönar sig till slut. Du förtjänar det, keep going!!

  Massor av kramar till dig =)

 2. Du är så Duktig ISA! Komigen nu visa gubbarna att ålder/kön inte har något betydelse. Nu är det slut på kvinnoförtryck! och 50talist skit som ”kvinnor ska diska” blabla. Nu vinner du det här! :-)

  / En kille som kämpar för jämställdhet mellan könen

  • Synd? Det beror ju på att Bella driver sitt låtsas-företag. bättre än dom! Altså helt rätt! GO GIRL visa var skåpet ska stå.

 3. ?H 😀 vi gör samma sak på vår information och layout kurs !!! Fast vi ska starta en resebyrå och komma med reseförslag till länder där det inte finns turister ! 😀 Går förresten entreprenör linjen !

 4. You go girl! låter sjukt kul, vi ska göra något liknande i trean på gymnasiet (alltså nästa år) och att se hur det går för dig gör mig bara ännu mer peppad på att få göra detta! :)

 5. Svara gärna på den här frågan i ett inlägg:

  Tycker du ändå att du är en god förebild som håller på att bli utbränd innan du fyllt 20? Jag blir jätteimponerad över allt du gör och hur väl du lyckas med det, men det känns som om du gör det på bekostnad av väldigt mycket annat. Att vara högpresterande, som du kallar dig själv, är det verkligen så mycket värt då du har ångestattacker och fysiska problem?

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>