38 reaktion på “På första plats!!

  1. Jag förstår inte hur du vågar fortsätta som om ingenting hänt… Om det var jag som hade svimmat av stress så hade jag satt mig på flyget hem med en gång och bara låtit min pojkvän/mina föräldrar ta hand om mig… Saker och ting ordnar sig ändå, och ett svimningsanfall är definitivt nog skäl att anföra till skolan för att få ett uppskov! Eller åtminstone, om du är stark nog att härda veckan ut, ta LEDIGT när du kommer hem! Ha respekt för din hälsa!!!!!!!!!

  2. Herregud så du är duktig. Du är 19 år och har kommit så där långt, det är bara helt otroligt!! Lycka till med allt! Hälsningar från Finland, Kram

  3. Gratulerer!! Håper du vinner!!
    Sitter selv og leser Spansk, går årsstudium i Spansk på universitetet. Føler meg litt motløs til tider, men så er det jo så gøy 😀

  4. Fy fasiken va grym du är!!! Du är en förebild! Damn girl va du rockar! Hoppas på att få träffa dig en dag, du är coolast i världen! 😀

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>