Hitta rätt bh

När jag började äta mina p-piller Diane för ett halv år sedan så ökade mina bröst från en liten c-kupa till en d-kupa, i början var de bara kul men nu har jag märkt hur krångligt de är att ha stora naturliga bröst för man hittar inga bra bh:år som stödjer tillräckligt men som samtidigt är smala kring midjan. Jag och Dominica pratade om de här för ett tag sedan (hon har samma problem) och då rekommenderade hon märket Hogengård, kvinnan som ligger bakom märket skapade bh:år när hon var uppe i en rid-karriär men inte hittade bra stöd till brösten. Hennes slogan är ”Real Boobs rock” vilket är kul.

Hur som helst så har hon min storlek 70 d och dom stödjer väldigt bra, speciellt när jag vill ut och springa! Jag har min ”sport-bh” till vardags också under t-shirts och tajta tröjor, för stöd är viktigare än utseende… Det här är ingen reklam på något sätt utan jag är bara glad att hitta bra stöd, helt okej design och smala runt midjan!

blogstats trackingpixel

157 reaktion på “Hitta rätt bh

 1. TACK BELLA 😀 jag är så himla trött på att behöva leta en HEL DAG för att hitte EN ”ok” BH för min naturliga D-kupa. Det är inte rättvist att jag bara för att jag har naturligt stora bröst ska få slita av mig håret i frustaration för att det bara säljs typ A- och B-kupor i alla vanliga affärer.

 2. :)
  Det är skönt att höra att det finns fler med samma problem, jag visste att problemet fanns – obviously, men man hör aldrig om det!
  Tack för tipset ;P

 3. Känns kul att du tar upp det här ämnet. För några veckor sedan bara fick jag veta tt jag köpt fel stl på BH hela livet. Jag har alltid köpt 75 B och 75 C. Nu har jag fått veta att jag har 70 D. Det är verkligen svårt att hitta ett stort utbud av BH:ar. Jag har dock haft tur och hittat några stycken på H&M och Lindex som sitter perfekt.

  Hoppas för din skulle att du inte gå upp fler storlekar. Har en kompis som har F och hon kan inte köpa vanliga…

 4. Okej, bra att det finns BH:ar till alla. Men en sak jag stör mig på är att säga saker som ”real boobs” bara för att man har stora bröst. Jag har små och jag menar, de är väll med ”riktiga”. Hm, svårt att förklara, men det är så irriterande!

 5. Jävligt trevligt måste jag säga att du som når ut till så många skriver om just det här! Jag har själv E-kupa och får lägga minst 500 spänn på en BH i en liten underklädesbutik. Små söta BH:ar för en hundring på H&M är bara att glömma. Jag går periodvis runt med sport-BH till vardags jag med. Det undgår mitt förstånd hur man kan vilja trycka in en massa konstgjord sörja i tuttarna för att få de onormalt stora. Men det är väll så att man vill ha det man själv inte har. Jag försöker gilla mina tuttar som de är och klä mig därefter, en väldigt urringad tröja ser bara smaklöst ut på mig till skillnad från på en A-kupa. Oh well.

 6. Citat enligt FASS: ?ven om Diane verkar som ett p-piller, ska det INTE användas enbart för att förhindra graviditet. Diane ska enbart användas för att behandla långvarig och svårbehandlad akne!!!!!

 7. Tack tack tack! ?r verkligen superjobbigt att hitta bra stöd till stora naturliga bröst. Vaknade upp en dag med 70F och visste inte vad jag skulle ta mig till. Triumph har också bra BH-ar, oftast fula och dyra men ibland har man tur.

 8. Om man har 70 D så är det ju inga problem att hitta någon bh… Du vilken butik som helst.

  När man, naturligt, har 65 G börjar det bli lite problem…

  • Har ett par som beställdes hem i somras som var för stora som kanske kan vara av intresse. :) (Förlåt för reklam men svårt att nå ut till de som har den storleken mer än via bloggar där ni skrivit).

 9. åh gud tacka dig för äntligen en tjej med samma problem som jag! ?ver allt ser läser jag bara om tjejer med små bröst och men försöker hitta fördelar med det bla bla. Jo visst, det är supersnyggt med små bröst och jag önskar många gånger att jag själv hade mindre.
  Så därför blir jag extra glad när man läser det här inlägget! tack för tipset. du rockar

 10. Well, im the girl with the smallest boobs. Inte bara små, utan minst. I alla klasser jag har gått i :/ Brukar köpa 80 a men dom fyller inte direkt ut. Måste dock ha 80 för att inte banden ska skära in 😛

  Lite trist, men jag har ju inga ryggproblem iaf. Och inga besvär med att springa. Men jag har fobi mot att göra armhävningar för att jag är rädd att de ska helt försvinna :/ Jag är inte direkt smal i övrigt och jag är fullväxt sen länge. Men thats life.

  • Tänk tvärtom istället, ju mer du tränar bröstmusklerna desto finare kommer dina bröst att bli, var inte rädd för att ta i.

 11. Jag har själv 75 E och vet hur svårt det är att hitta bhar som sitter snyggt och är snygga. Men sen några år använder jag bara bhar från Marie Jo. Kostar från ca 700 och uppåt men helt klart värt det. De är snygga och håller i flera år bara man sköter dem rätt!

  Jag har fåt många vänner att testa dem och nu använder de bara dem de med! Så testa=)

 12. Change har även BHar för oss med naturligt stora boobis men smal midja. Jag köper alla mina bhar där.
  Ett annat bra tips är att alltid köpa en mindre storlek runt om och knäppa på yttersta haken, då BHn töjer sig och då kan man haka in på de inre när den gjort det.

  *tummen upp*

 13. Jag har också problem att hitta bra bh i min storlek. Jag har nu börjat använda Wonderbra som är mitt nya favoritmärke. Snygga och sköna bh. BH-guiden tipsar om bra bh och lämnar betyg på dem. Du hittar dem här: http://www.bh-guiden.se

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>