Gör egna kollage!

Tyra håller på att spela in en av hennes scener så jag passar på att blogga här. Jag tänkte passa på och tipsa er om en rolig sida som man kan göra sin klädkollage på. På Polyvore får de alltid in de senaste plaggen från nästan alla märken och där kan man leka klippdock (utan själva dockan då) och göra fina kollage för inspiration. Här har jag gjort ett kollage för hur jag vill se ut i sommar, allt är tyvärr svindyrt men visst är klänningen underbar och för allt inte tala om ringen (Roberto Cavalli)!

Polyvore kan du göra dina egna, perfekt för din blogg!

blogstats trackingpixel

95 reaktion på “Gör egna kollage!

 1. Hej :)

  jag tar studenten nu till sommaren, och tänkte du kanske visste några/någon bra sida där man kan handla en fin studentklänning? 😀
  väldigt tacksam för svar!

  kram

 2. Hej!

  Till och börja med vill jag tacka för din blogg! Jag tycker att du inspirerar oss unga något enormt, och att folk ska trycka ner dig på något sätt är ju bara ren avundsjuka för att du lyckats så bra! du verkar vara en gó brud och fortsätt bara leverera på samma vis som du alltid gör =)

  ps. kan du inte göra något slags kollage om hur du sett ut genom åren, tycker att du ha förändrats, och bli finare för var dag som gå! ds.

  Take care!

 3. brukar också göra kollage på polyvore men hur lägger man in om på bloggen? kan göra det men bilden och kläderna blir så himla små och gör jag den större blir den bara suddig?

 4. Heeej! Jag vill också göra så fina kollage. Jag har varken facebook eller twitter. Kan man göra det ändå?? Vill gärna lägga in det på bloggen, hur gör man?? Kram Malin

 5. Hej Bella, jag och min kompis sitter och skypar och försöker att lägga ut våra kollage från polyvore på våran blogg, men det funkar inte för vi fattar inte hur man gör! Så vi tänkte fråga dig i hopp om att få ett svar! Tack på förhand!

 6. Efter att ha följt dig nästan enda sen starten, måste jag ju lägga min första kommentar :)

  På Polyvore, som är så sjukt beroendeframkallande, kan du lägga till exakt vilket plagg du vill med googla Polyvore Clipper sen står det hur du gör för att lägga till. Så allt behöver inte vara svindyrt, mina collage innehåller oftast saker som går att få tag i till ett rimligt pris i sverige!

 7. hej! jag tänkte bara fråga, när jag skulle försöka lägga upp bilden på min blogg så blev bilden pytteliten, och de gick inte att få större. eller jag förstog inte iallafall, hur gjorde du för att få den så stor?

 8. Hej, Undrar också var klänningen kmr ifrån ? ?r den också ifrån robero cavalli eller är det bara ringen? Den är så underbar, Måste måste haaa (;

 9. Så här gör ni för att använda er av kollaget på er blogg…När ni är klara med kollaget trycker ni på publish och skriv en title och sen publish. Sen ligger kollaget på ”sets” uppe till höger. Gå in där och klicka på kollaget – ”view details” och sen tar ni bara embed och kopierar HTML-koden till er blogg!!=)

 10. hej bella. du är grym, helt otrolig. följt din blogg i tre år nu! jag såg det där om polyvore idag på din blogg och blev helt besatt av det, har aldrig haft svårt för att förstå engelska mn nu blev det svårt. Hur får man in ”själva kollektionen” eller vad man ska säga i bloggen? kram

 11. Hejsan Bella!
  Jag måste säga att jag har väldigt svårt för dig och din blogg, och har en helt annan politisk åsikt än du, men jag tycker den har blivit mycket bättre och intressantare nu på senare tid. Jag tycker speciellt om dina självkänsla tips :-)
  Jag kolla in här idag för att jag var inne på Tyras blogg och då såg jag att ni gjorde ngt tillsammans så jag skulle kolla upp det. Och det ser jag sen här sidan som du tipsat om. Jag bara älskar den! Har länge letat efter en sån här sida! Tack så Mycket för att du delar med dig!!
  Kram

 12. hej bella!
  jag behöver hjälp ^^
  jag har gjort ett kollage och jag vill ha den på bloggen men den går ju inte att spara som bild!! :@

  jag skulle bli jätte jätte glad om jag fick ett svar ! :)
  p.s älskar din blogg d.s
  kram

 13. Hej! Bra & seriös blogg =) Jag har gått och kärat ner mig i puderrosa så klänningen är ett riktigt ”vill haaaaa” 😉
  kostar det pengar att bli medlem på den där sidan?

  Massa kramar

 14. Vill bara säga att du är en underbar förebild för unga tjejer och du är otroligt vacker och smart! Jag tyckte det var väldigt kul att du dissade Kissie i ett inlägg, för om man gräver en grop för andra faller man oftast själv däri. Jag förstår att Kissie gör sig pengar på att vara en en blåst elak steriotyp för tyvärr är sådana underhållande. Men när allt kommer omkring så spelar ju inte pengar någon roll överhuvudtaget. Hoppas du mår bra snart igen!

 15. Hej!

  Vill inte hacka ner på dig på något sätt!
  Undrar bara varför det fortfarande står att du driver Sveriges största blogg när du i själva verket inte gör det?

  Kissie har ju gått om dig med hästlängder!

  Tacksam för svar!

 16. Hej! Superbra blogg du har, kollar den varje dag :) Skulle bara höra, jag var inne på de här polyvore och gjorde ett sånt kollage, men när jag drar ut de på skrivbordet och ska publicera det i min blogg så blir bilden jätteliten, hur får man den till sin dator som stor bild? Jag har mac-dator. Sen hur gäller det med regler och sånt? Man måste referera var kläderna kommer ifrån va?
  Tack på förhand :)
  /K

 17. Hej Bella! Jag gick med på den där sidan och det var jätte roligt att göra kollage, men när jag sparade för att sedan lägga upp på min blogg så är bilderna jätte små.. hur får du dom så där stora?
  kram iza

 18. hej bella skulle vara jätte snälltom du kunde förklara för mig hur det går till för alla bloggerskor som använder sig av det har bara sagt att dem inte orkar skriva hur man gör på sidan. skulle du vilja visa hur man gör pådin blogg och berätta hur man gör på själva sidan så hade det varit jätte snällt, :)

 19. Hej Isabella!
  Jag undrade bara hur du sparar dina collage på polyvore!?
  + Jag undrade om du kanske kunde göra en länk eller ett inlägg om mig behöver verkligen fler besökare!
  Jag vill bli lika stor som du med min blogg! Och jag tänkte att om du gör ett inlägg eller en länk till/om mig så kanske det skulle vara ett steg på vägen!
  //Felicia

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>