MUF middag samt fest!

Nu är jag nyduschad och håret håller på att torka. Tycker inte om att föna håret så jag låter det hellre självtorka. Får mer volym då eftersom mitt hår är halvlockigt i sig. Klockan 20.00 Har MUF middag, super kul! Ska äntligen få äta mat.. Har nästan ätit måltidsbars nu hela tiden, men dom funkar!

Efter middagen blir det MUF fest, har dragit dit alla mina vänner så det kommer att bli ett riktigt drag förhoppningsvis! Ha en bra kväll allihopa!

Guldringar som örhängen, röd korsetttopp och svart kjol!

blogstats trackingpixel

40 reaktion på “MUF middag samt fest!

 1. Jag skrattar åt dom som skriver dumma saker till dig. Det är så jävla roligt, för dom är så patetiska! HAHAHA:D alla läsare, som kommenterar omogna komentarer varje dag sluta läs. och sluta vara så jävla mobbade, haha. go blondin bella ;D

 2. vart komemr korsetten ifrån? har letat efter en sådan liknande J?TTE länge. väldigt tacksam för svar. du kan väl ha de som vana att alltid skriva vart dina kläder du har på dej kommer ifrån? så slipper du såna här onödiga komentarer:p

 3. Seriöst ! Varför äta måltidsbar när man kan äta vanlig mat? . Du blir inte fetare ! Kan folk inte fatta att dom blir bara tjockare när dom inte äter ordentligt ! För sen när du slutar o äta måltidsbar kommer du att vilja äta något annat än måltidsbar ! Om du slutar äta Måltidsbar och istället blir vegetarian så tjänar du nog mer på de ! Om det är för formen och viktens skull !

 4. Hej!

  Jag vill inleda med att säga att detta snart kommande påhopp ej har något med dej som person att göra. Du råkade faktiskt bara komma upp med din ensamma blogg vi en googlesökning efter något helt annat. Men nu kan jag ej hålla inne mitt hat mot bloggar längre. Alltså helt seriöst, vad fan håller du på med? Det finns ju inte en vettig själ som bryr sig om vad fan du hade för dig förra tordagen, förurtom dina trötta vänner som du förmodligen tvingar läsa denna blogg. Vore det inte enklare att bara skicka ett mejl till dem en gång i veckan där du förklarar vad du gjort den gångna tiden så att alla kan få sitt behov av ”ditt liv” tillfredsställt. För du tror väl inte på fullaste allvar att någon läser detta. Varken denna kommentar, eller din blogg. Så vad har vi uppnått med detta? Absolut ingenting. Följaktligen anser jag att både du och jag skall sluta upp med dumheterna och hänge oss åt något med lite relevans och allmännytta istället. Eller vafan, skaffa en dagbok om du vill ha nån stans att vädra åsikter. Jag ville nämligen hitta en söt tjej som jag såg på tunnelbanan häromdagen och gjorde därför en sökning efter henne på google. Och vad får jag upp, jo, 1276230 dumma jävla bloggar, och inget om henne. Så hur vore det om vi rensade internet från dessa stolletyg och levle lite på riktigt i stället? Vad säger du? Jag är öppen för debatt om du känner att detta är något du stör dig på. Vänligen skicka ett mejl (bloggupproret_2007@hotmail.com) där du med några rader kan motivera varför du tyckte att jag skulle behöva läsa denna sörja. Och återigen, kom ihåg att detta vansinnesdåd á la Michael Douglas i ”Falling down” ej är personligt riktat mot din blogg. Jag skulle dock bara verkligen vilja veta varför denna cancersvulst ej vill dö, och varför du tycker att jag ska drabbas?

  Hoppas att du ej tar illa upp!

  Hälsningar/

  Bloggupproret 2007!!! Nu räcker det.

  (jag har ju nu även kommit på att vi förmodligen är ganska många som känner så här, så jag ska vara snäll. kopiera därför detta inlägg och posta på varenda fucking jävla blogg du stöter på tills dess att vi klubbat ihjäl fenomenet likt en sjuk gråsäl)

 5. Hej blondinbella!
  Du verkar ha hunnit med ganska mycket i livet. Din blogg är ju jätterolig! haha
  Jag måste erkänna att du ganska ofta inte har en aning om vad du snackar om men det är bara gulligt.
  Du bevisar att man inte behöver vara smal eller alls ha ett vackert ansikte för att åstadkomma något! Det är roligt när du skriver om kläder och sånt! mer dagens outfit och sminktips m.m!
  haha, inte för att vi har samma klädsmak men det är roligt att veta att det finns kläder som sitter bra på tjejer med lite hull.
  Min kompis är lite kurvig och jag har tipsat henne om din blogg. Jag är själv inte för kläder som sitter på det viset.
  men aja, det enda jag ville säga var att jag diggar din blogg!
  U GO GIRL!

  Tycker om din blogg!

 6. Du fick till en snygg festklädsel, tvång eller ej!
  Kom ihåg att livet är mer än måltidsbars och idealvikt, men det har du väl hört några ggr vid det här laget…?

 7. Härligt att du lyckas trycka in så många fel på så få rader. Men MUF:are är ju inte kända för att vara bland de skarpaste i knivlådan.

 8. Jag ville bara säga att jag gillar din blogg och läser den nästan dagligen. Har märkt att ganska många skriver taskiga inlägg och sånt, förstår inte varför. Bra blogg bella :)

 9. Alltså.. Jag har aldrig och kommer förmodligen aldrig förstå varför folk läser denna blogg, det är inte så att jag på något sätt är avundsjuk på denna blogg eftersom jag själv inte bloggar. Men det som farsinerar mig är att denna blogg har så stört många unika och vanlida besökare varje dag. Till exempel om vi tar detta inlägg; ”blondinbella” skriver att hon inte tycker om att föna håret eftersom det är halvlockigt och det blir då bäst ifall hon låter de torka utav sig själv, låter det intressant? Ingenting jag brinner för i alla fall. Hon skiver också att hon tycker det ska bli jättekul att få äta eftersom hon än så länge endast har ätit ”måltidbars”, oh men det är bäst att jag skriver det i filoxfaxen eftersom det är så intressant att jag måste komma ihåg detta om hundra år. Kort och sagt, jag förstå inte vad som får folk att läsa denna blogg dat ut och dag in när hon endas skriver om hur många centimeter över bröstvårtan bh’n ska sitta, hur många grader tallriken var idag när hon åt mat och från vilket bolag hennes rouge kommer ifrån och ifall hon drar från vänster eller höger. Aja, min åsikt.. Ha det bra. Hej!

 10. hahahahaha. du är ju seriöst sjuk i huvudet. Synd om dig. Jag känner varken Bella eller dig och är så intresserad av att känna en sån patetisk brud som dig. Usch, riktigt sorgligt och se vad du skriver. Du säger att Bella visar att man inte behöver vara smal för att åstakomma något. Det framstår ganska tydligt i ditt inlägg att du påstår att Bella är tjock. Du är nog lite fel ute, öppna ögonen din fula unge.
  Bella, fortsätt blogga och skit i alla som försöker trycka ner dig, bara synd om dom.

 11. Brukar inte alls kommentera folks bloggar. Men du får ju ta ovanligt mkt skit verkar det som. Kör ditt eget race o låt det vanliga fula svenssonfolket köra sitt!

 12. ?r den där kommentaren ett skämt eller? Du skriver att man inte behöver vara smal. Blondinbella är SMAL, nästan hälsan själv. Men blondinbella, skippa måltidsbarsen, du behöver inte gå ned i vikt! S? irreterande att vi tjejer ska klaga på varandra hela tiden, hitta fel osv.

 13. Tänker du bli politiker? Eller vad ska du bli? Trist att du inte verkar vara särskilt klyftig bara. Ytlig så det förslår

 14. du är antagligen de typen av tjej som jag inte skulle gå ihop med om vi gick i samma klass/ gymasium, men ngt som stör mig mer är alla folk som itne låter dig vara som DU är, som bara skall klanka ner och vara så J?VLA patetiska! åsikter skall man ha, men inte klanka ner på folk. det är ju verklien deras val om dom vill läsa din blogg eller inte! Jävla jantelag och jävla kommenterare som bara kommer med okonstruktiv kriti. Hoppar hoppas verkligen att du inte tar åt dig, och fortsätter köra ditt race och var den DU är!
  GO

 15. Till er som kommenterar:
  â??Jessicaâ??: Väldigt nödvändig kommentar måste jag säga. Om man inte ens orkar komma på något vettigt att skriva i en kommentar kan man väl låta bli att skriva.
  â??Jomarkâ??: ?r du dietist eller bara sjukligt intresserad av Bellas matvanor?
  â?? bloggupproret_2007@hotmail.comâ??: Någonsin hört talas om yttrandefrihet? Alla har rätt att yttra sin åsikt oavsett om du håller med eller inte. Vill en människa skapa en blogg och skriva om vad som hänt under dagen är det upp till den personen. Sen är det inget tvång för någon att läsa vad personen skrivit. Om du inte vill läsa så läs inte. Det är inte svårare än så.
  â?? Frassâ??: Varför läser du själv bloggen? Bella väcker ju uppenbarligen reaktioner hos sina läsare vilket gör att de fortsätter läsa oavsett om de gillar henne eller inte.
  â??Roberthâ??: Så du känner Bella så pass bra att du vet hur smart hon är eller?

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>