46 reaktion på “Expressen/City artikel

 1. synd att polisen inte tog tar i det på en gång. men de är så det är, tyvärr dagens sanning.

  men isabella, ta de lugnt med att gå i tidningat osv, spec just nu när dom här killarna sitter i skiten (som de verkligen ska göra, å sitta av en bra tid) … du är en grym tjej som vågar, men de kan sluta fel. vet fler de har blivit så med, spec eftersom dom här killarna inte verkar vara helt med och fatta att dom är körd, dom kommer nog göra de igen när dom kommer ut. början man så slutar man inte på en gång, och föräldrarna va ska dom göra?

  och DU ta hand om dig, dig kropp behöver vila. lovar dig, jag själv har en massa problem med magen, tarmarna osv pga stress.. usch! ha de fint

 2. Bella, det skulle glädja mig att du som är insatt i det här skulle kunna läsa och sedan kommentera mitt senaste inlägg på min blogg, om just gatuvåld. Det skulle göra mig glad, att även få din åsikt i detta.

 3. Undrar en sak, i expressen artikeln står det att det finns en bekräftan om anmälningen som skedde då, samtidigt som du säger att dina kompisar inte vågade anmäla i ett tidigare inlägg…vad stämmer egentligen? :s

 4. Jag måste säga att jag håller med DD lite.. Det är jättestarkt och jättebra att du går ut med vad du har sett och hört för det hjälper kankse till i utredningen. Men var försiktig, det är inga myskillar som är inblandade i det här, du kanske kan råka illa ut.

 5. Jag undrar bara, varför gjorde inte du någonting? Om du nu stod där och märkte att stämningen blev mer och mer hotfull. Och när du sen såg att killen blev slagen med ett järnrör. Varför gjorde du ingenting? Varför står så många bara passivt bredvid och tittar på? Varför vågar folk inte lägga sig i? Varför slog inte du dem på käften?

 6. Jag har en känsla av att du har ett stort behov av att synas. Därför går du ut i media, något du borde vara försiktig med. Eftersom att det du säger ofta omvandlas utav media till något helt annat.

 7. du ser ut som en barbiedoll. blev lite lixx inte ja. venne trovärdigt på något sätt. eller glasartat om du hade sett ”normal” ut.

 8. Du har gjort ett jättebra jobb, skrivit bra saker, det är för jävligt att polisen inte ingripit förut mot det här gänget. Men coola ner lite nu, låt inte mediadrogen ta över dej helt och hållet.

 9. ”Bonnier”, jag hoppas värkligen att han fortfarande sitter häktad. Han är helt klart skyldig. Han har även misshandlat en utav mina killkompisar, och också spottat min syster i ansiktet. Hemsk människa.

 10. hej gumman, tänkte bara fråga hur man gör för att se ut som du gör på den där bilden? jag tyckte det var en snygg look och tänkte fråga om min tjej kunde anpassa sig lite:) det e ju det som mogna förhållanden handlar om, som du säkert vet.
  anpassa och förbättra.

  hon är för övrigt en bitter jävla kommunist, men inte länge till!

  ses&hörs, på stureplan;)

 11. Det är förjävligt att dom ska gå fria på gatorna utan att dömmas.Vadå lägga ner? Vart fan e sverige på väg? Man vågar ju snart knappt gå ut!!!

 12. bra artikel men bilden du har valt på dig själv förstör det seriösa. du ser ut som en brud i slitz bara att du har kläder på dig.
  men vad hade man förväntat sig?

 13. Bra artikel.
  Men kunde du inte valt en annan bild? tycker inte en sån bild ger ett intryck av någon sorts sorg, utan att du bara vill synas.

 14. Usch, det är så hemskt. Jag är samtalsledare i räddabarnens projekt ELLEN (Tjejgrupper för 14 åringar) Nästa träff ska vi ta upp det här med gatuvåldet och så… Ehm.. vad jag vill ha sagt med det är väl att jag tycker att det är starkt av dig och bra att du är med och uppmärksammar problemet eftersom jag tror att många ser upp till dig! Ha en bra dag (: Kram

 15. Det som har hänt är hemskt, sorligt och onödigt. Det är bra att det uppmärksammas, och bra att du uttalar dig om något sådant. Men du får det att verka som att allt är ett stort skämt genom att publciera en sådan bild när det handlar om en kille som precis har dött.

 16. Jätte bra artikel och så, men egentligen… det är ju inte så smart att gå ut sådär i tidningen med namn och allt..sen bilden, du tar en av dina modellbilder? man brukar ju inte ta en bild där man är hårt sminkad så man knappt går att känna igen, inte när de handlar om något sånt här..

 17. Aaa håller med folk att bilden ger en sjukt fel syn , mer : ” hej jag är blondinbella och söndersminkad ” än en seriös artikel om en viktig sak

 18. haha, så ska folk komma och klaga på hennes val av bild. Det är väl texten som räknas inte vilken bild som visas på henne.

 19. Jag tror de dom menar med att bilden förstör är att bilden tar bort fokus från artikeln som egentligen är det viktiga.
  Men jag håller med, det känns oseriöst och hånfullt att gå ut med en sådan bild i detta sammanhang.. Det är synd för artikeln är viktig.

 20. Vadå,så du såg när den där 16-åringen misshandlade en annan person? 😮

  Men misstänkte man att den där 16-åringen även deltog i misshandeln på Riccardo för det här?

 21. lyssnar precis på dina radiogrej som du säger "jag ville tjäna pengar på min blogg därför anpassar jag mig efter vad som ger fler besökare"så en snygg söndersminkad bild ger mer, tvekar fan på att du ens brydde dig..

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>