Bankett

Nu är det dags. Har suttit i en timma och
lockat mitt hår, ibland är det jobbigt att
ha så långt! Klänningen som min
bästa vän Johanna har sytt är på och
mina lackpumps från Londons gator
sitter på fötterna.

Vad ska jag göra ikväll undrar ni?
MUF har en stor bankett för över 100
personer i Gamla stan. Det blir alltså
en stor sittning med bordsplacering
.. får se vem som blir min kavaljer!

Vi kommer att äta, vilket alltid tar en
otrolig tid eftersom det är tal, sång och
andra roliga saker som händer hela
tiden. Så de tre minuterna man får på
sig att äta då och då, slänger man i sig
allt, haha!

Ni märker att bloggen krånglar. Men
ha tålamod! Auf Wiedersehen!

blogstats trackingpixel

28 reaktion på “Bankett

 1. du är så himla söt! ditt hår är så otroligt vackert. bry dig inte om avundsjuka muppar som vill att du ska klippa av dig det, det är underbart. skitfin bild!

 2. Hej! jag är medlem i MUF, undrar hur man gör för att få vara med på alla dessa temadagar, banketter mm? vore jättekul att vara med :)

 3. Jag har också långt hår och det kan vara jobbigt när man ska platta/krusa det. Det tar sån lång tid. Och plus att jag har tjock hår =/ Inte alltid roligt.

 4. hoppas du får det kul :) tänkte bara säga att jag har totalt ändrat bild av dig. förut tyckte jag inte om dig speciellt mycket, men nu har jag börjat att följa bloggen och har sett att du är en helt annan person. tycker verkligen du är grym tjejen! du inspirerar jättemycket och skriver jättebra! så keep up the good work & fortsätt som du gör!

 5. Du ser verkligen jättefin ut ikväll Isabella :) Det var värt att anstränga sig en timma för det blev riktigt läckert!
  Hoppas ni har en trevlig kväll, kram

 6. Du är så hilma vacker, jag skulle ge allt för att se ut som du. du är min i särklass största förebild, efter Carola. Tack för att din blogg finns, vet inte vad jag skulle spendera min vakna tid på annars.Du ledsagar mig och tusentals andra genom denna gråa vardag. Tack. Puss och kram

 7. Jag beundrar dig så himla mycket

  Du har så fina kläder är så duktig och kreativ och allt det dära

  Du är guld värd

  / En person som diggar dig sjukt mycket

 8. Gud vad söt du är! Sjukt avis ^^

  En fråga, jag har solat mycket solarium förut men känner att jag inte vill göra det mer p.g.a hyn blir dålig, har du något tips för hur man ändå kan vara hyfsat brun i vinter som inte är så jättedyrt?

  Hoppas du har kul på banketten!

 9. nej nej nej! om du ska ha lockat hår måste du turpera hela ”lock-slingan”. Börja uppifrån och ner. Det ser S? mkt mer glamouröst ut om du gör på detta settet. Nu ser det bara plastigt ut. Samtidigt får du extremt mkt volym om du gör så. Lova att du testar det nästa gång för det skulle se helt fantastiskt ut.

 10. Att vara ett tomt skal och samtidigt vara Moderat förefaller ju vara i sin ordning. Men varför tvinga på andra information om detta? Varför inte börja blogga om saker som faktiskt betyder något?

 11. Moderater, usch! Alliansen af de röda kommer piska er i nästa val. Svenska folket som består till mestadels av arbetarklassen och pensionärer har tröttnat på högern efter allt som blivit till elände. Hoppas ni förstår det.

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>