Arnstedt! :D

Hejsan!

 

Idag så sov jag ut till 11, var så himla trött eftersom jag inte sov så mycket efter club heat, efter att jag hade gjort mig ordning så mötte jag Arnstedt, var så himla länge sedan! Han var min bästa killkompis förut, och nu är han i lumpen fast idag hade han permission yey!

Vi tog en promenad genom Vasa parken och sedan gick vi och åt lunch, vi hade så mycket att prata om :) Efter det så la vi oss i gräset utanför och solade. En väldigt trevlig dag!

 

Efter att jag hade sagt hej då till honom tog jag en sväng på stan för mig själv, men jag hittade inget snyggt alls.. tråkigt nu när man har fått lön och allt! Har ni några tips på snygga höst grejer? Skor har jag många av, men som sagt vill jag ha fler, vad ska man köpa?

Ska nog köpa fler chinos och jeans, shorts har jag såå tröttnat på! Massa nya sjalar finns också på listan, hmm får nog be någon vän följa med!

När jag kom hem så bytte jag om och gick
ut med min vovve Elsa, vi tog en långpromenad innan ovädret satte igång! Ikväll ska jag nog lägga mig och läsa boken eldsmärket vi fick på svenskan ett tag innan Marcel ringer, nu befinner han sig i Norge men imorgon kommer han hem! Och om exakt en vecka firar vi 1 år <3

 

Imorgon så börjar jag skolan halv 1 så jag ska jobba två tre timmar innan, sen ska jag möta Ella vid kvart över 11 och äta lunch, mys!

På kvällen ska jag möta Marcel vid centralen, sover sedan där!

 Jag i uppsatt, vad tycks?

blogstats trackingpixel

20 reaktion på “Arnstedt! :D

 1. a ? ofta. Du vet väll inget om bella. Det gör inte jag heller, men va jag tror gör hon verkligen inte det. men sluta säg massa saker som du inte har någon aning om!. Skulle bara säga egentligen att bilden var jättesöt :)

 2. Jag blir så TR?TT på anonyma kommentarer (med dålig kritik dessutom)! Iallafall. Ta inte åt dig, Bella. Håret var jättefnt. Läser din blogg regelbundet. :)

 3. du är J?TTEsöt bella! uppsatt var jättefint på dig.
  gud vad jag blir förbanand när jag läser alla negativa kommentarer.. skaffa ett liv or something!! ta verkligen inte åt dig av vad folk säger, bella du ?GER! 😀 du är min förebild! ha de bra!

 4. alltså jag tänker verkligen inte kritisera dig bella, för du har rätt till dina egna åsikter osv. men snälla.. ni som hela tiden försvarar bella och säger saker som ”sluta kritisera henne, du känner inte henne, hon är snäll” hallå, känner ni henne eller? det låter så himla töntigt när ni försvarar henne och säger hur gullig hon faktiskt är som om hon var er idol. herregud. absolut ingent dumt mot dig bella, för du veeerkar vara en bra tjej, men hörrni, sluta smöra överdrivet mycket. det är bara pinsamt!

 5. Jag såg att du brukade använda trind nagelack, jag vill bara ge dig ett tips om att använda handkrämen också om du inte redan gör det. Den fungerar jätte bra!

 6. Hej hej ! :)
  Skulle bara säga att jag ser upp till ditt engagemang med allt du sysslar med. Du är verkligen en förebild för tjejer som vill komma någon stanns i livet. Tack för en riktigt bra blogg !

 7. Du var riktigt söt i uppsatt! Och jag tycker att det är kul att du är så engagerad i politik. Jag var inte det förut, men nu är jag verkligen det och är så glad över att vi får jobba så mycket med det i skolan.

OBS, du är inte anonym när du kommenterar. Din IP adress sparas och kan spåras!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>